Προγνώσεις στοιχήματος, για σήμερα Σάββατο 19 Νοε 2016, από τον Παναγιώτη Σπανό.

Του Παναγιώτη Σπανού

Βόλφσμπουργκ - Σάλκε Έπειτα από 8 αγωνιστικές η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να πανηγυρίσει την χαρά της νίκης. Η προϊστορία και η λογική (9-8-2) δείχνει Βόλφσμπουργκ και όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο για να παραμείνεις κατηγορία "καθαρίζεις" τα παιχνίδια στην έδρα σου.

Σάουθαμπτον-Λίβερπουλ Η ιστορική Λίβερπουλ (τελευταίο πρωτάθλημα 1990) δεσπόζει στην κορυφή της Πριεμερ Λιγκ. Μοιάζει με ομάδα όνειρο χάρη στην πολύ καλή και αθόρυβη δουλειά του τεχνικού της Κλοπ. Τρέχει ένα σερί 9 αγωνιστικών (7-2-0) και δύσκολα να βρει αντίσταση από την Σάουθαμπτον των πολλών σκαμπανεβασμάτων.


Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου Στο "κλουβί" και ποιο ωραίο γήπεδο της Γερμανίας θα διεξαχθεί το ντέρμπι των "αιωνίων". Ανάλυση δεν χρειάζεται για την κλάση και το επίπεδο τέτοιων ομάδων. Και οι δυο ομάδες σκοράρουν εύκολα αλλά δέχονται και εύκολα γκολ. Θα δούμε ποιότητα, θέαμα και γκολ. Η επιλογή μου είναι G-G.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης Το ντέρμπι της Μαδρίτης. Πραγματικά ψάχνω να βρω την τελευταία ήττα της Ατλέτικο στην έδρα της. Απόρθητο κάστρο η έδρα της Ατλέτικο αλλά σήμερα υποδέχεται την πολύ καλή και επικίνδυνη Ρεάλ του "Ζιζού". Το καλύτερο ποντάρισμα είναι στο G-G

Οι επιλογές μου:

Βόλφσμπουργκ 1 (2,35) Λίβερπουλ 2 (1,85) Ντόρτμουντ G-G (1,52) Ατλέτικο G-G (1,55) Συνολική απόδοση (10,2) Και για τους πιο τολμηρούς Γκλάντμπαχ-Κολωνία 2 (3,15) Ντόρτμουντ-Μπάγερν 1 (3,10) Ατλέτικο-Ρεάλ (2,50) Γέοβιλ-Κόλτσεστερ Οver 3,5 (2,95) Σε σύστημα 2-3-4


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού