Θερμαικός Κορινού - Πίνδος Α. Αγιάννη 4-0, για την 11η Αγωνιστική της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πιερίας.

Ένα μέτριο παιχνίδι για τον Θερμαϊκό το σημερινό και παρόλο τις ‘’σβησμένες μηχανές’’ επικράτησε του αντιπάλου του με 4-0 και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος με την διαφορά ασφαλείας των 6 βαθμών από τους δεύτερους: Αετό Καταλωνίων και Πιερικού Κ. Αγιάννη.



Στο 3' ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιάννης Παπαδόπουλος με ωραία  ατομική ενέργεια πέρασε μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Θερμαϊκό Κορινού γράφοντας το 1-0.
Στο 4' της συνάντησης ο Κατσούλης Αστέρης είχε δοκάρι για τον Θερμαϊκό.

Στο 5' και έπειτα από κόρνερ που κέρδισε ο Κορινός και εκτέλεσε ο Κοσμάογλου στην καρδιά της μικρής περιοχής, πετάχτηκε ο Σπανός και με προβολή έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.


Πριν τον αγώνα 
Είσοδος ομάδων

Μετά την λήξη του αγώνα
Το 2ο ημίχρονο κύλησε όπως και το 1ο ημίχρονο με μέτρια εικόνα του Θερμαϊκού αλλά με ακόμα 2 γκολ, τα οποία προήλθαν από στημένη φάση το 3ο γκολ, όταν στο 51' ο Σπανός με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 15 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το 4ο γκολ προήλθε από αυτογκόλ των παικτών του Άνω Αγιάννη.

Ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι για τον Ταγκαλίδη Αλέξανδρο με τον Θερμαϊκό,  ο οποίος απουσιάζει λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Στα αρνητικά του αγώνα η μικρή προσέλευση του κόσμου.

Θερμαϊκός Κορινού (Ρούλης Παπαδόπουλος): 1. Δημητρίου Νίκος  2. Μαυρίδης Τάκης 3. Κοσμάογλου Δημήτρης(46΄ Πεϊδης Χρήστος)  4. Αντωνιάδης Άγγελος 5. Μαυρίδης Μάκης(60΄ Ταγκαλίδης Αλέξανδρος)  6. Σπανός Γιώργος(65΄ Κατσούλης Βαλάντης) 7. Παπαδόπουλος Γιάννης  8. Χνούδας Θόδωρος 9. Τσέργας Κων/νος 10. Κατσούλης Αστέρης 11. Γεωργής Αντώνης 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού