Την 2η θέση κατέκτησε ο Κορινιώτης Παναγιώτης Κόκκινος στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταχύτητας στις Σέρρες.

Επεισοδιακό το τριήμερο για τον Παναγιώτη Κόκκινο στον 3ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ταχύτητας στις Σέρρες 28-5-2017.


Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 στις ελεύθερες δόκιμες έκανε την εμφάνιση τις η βροχή που έφερε δυστυχώς για τον Παναγιώτη 2 πτώσεις. Στα πρώτα ελεύθερα στην στροφή 4 και στα δεύτερα ελεύθερα στην στροφή 8 φέρνοντας αρκετή δουλειά στο γκαράζ της ομάδας του.


Με τον μηχανικό του Αναστάσιο Ζέλκα να προσπαθεί να επισκευάσει την μοτοσυκλέτα για να είναι έτοιμη για τα χρονομετρημένα του Σαββάτου.

Τα πρώτα χρονομετρημένα του Σαββάτου γίνανε κάτω από καταρρακτώδη βροχή με άσχημο αποτέλεσμα τις ομάδας στο 1.37.362 και την διακοπή των δεύτερων χρονομετρημένων αφού η πίστα είχε πλέον γεμίσει νερά.


 Την Κυριακή 28 Μαϊου 2017 στον αγώνα  με τον καιρό να ανοίγει, ξεκίνησε η εκκίνηση κάνοντας 3 γύρους  και έναν κάλο ρυθμό, αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα στο τιμόνι της μοτοσυκλέτας (έσπασε το δεξί clipon) ανάγκασε τον Παναγιώτη να ρίξει αρκετά τον ρυθμό του και να τερματίσει τελικά στην δεύτερη θέση και με τον καλύτερο χρόνο 1.35.962.


Επόμενος αγώνας στα Μέγαρα στις 18 Ιουνίου.

Χορηγοί της ομάδας του Παναγιώτη Κόκκινου είναι:


Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού