Ο Κορινιώτης Ποιμενίδης Ιορδάνης, Αυτοδίδακτος Καλλιτέχνης, Συμμετέχει στην Ομαδική Εικαστική Έκθεση Γλυπτικής και Ζωγραφικής στην Πινακοθήκη Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Ονομάζομαι Ποιμενίδης Ιορδάνης, γεννήθηκα στην Κατερίνη, και εργάζομαι  στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας (ΕΦ.Α.Π).


Με ενδιαφέρει πολύ το εικαστικό κομμάτι της γλυπτικής σύνθεσης διαφόρων τμημάτων, που προέρχονται από παλιά, αποσυρμένα και πλέον άχρηστα αντικείμενα.

Είμαι αυτοδίδακτος και ασχολούμαι συστηματικά με αυτό από το 2004.

Έχω συμμετάσχει σε τοπικές εκθέσεις καλλιτεχνών του δήμου Κατερίνης, στο Μπέη Χαμάμ Θεσσαλονίκης που διοργάνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στον Πολυχώρο Τέχνης Remezzo, και στην Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών.

To 2006 συνεργάστηκα εθελοντικά με το γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη και τον βοηθό του Κώστα Βρυττιά στο Συμπόσιο Γλυπτικής στην Κατερινόσκαλα.

Το 2014-15 και 2016 συμμετείχα στο 5ο,6ο και 7ο Συμπόσιο Γλυπτικής που έγινε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Ελληνικό Ιωαννίνων.

Έχω δημιουργήσει αρκετά έργα, μικρών και μεγάλων διαστάσεων. Ένα από αυτά βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας του Κορινού.


Μπορεί εύκολα να δει κάποιος πολλά από τα έργα μου στο Youtube με το λήμμα "poimenidisiordanis art" και στο facebook.com/PoimenidisIordanis.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού