Μια εφ όλης της ύλης εξομολόγηση, του πρώτου σκόρερ του Θερμαϊκού Κορινού, Γιάννη Παπαδόπουλου.

Του Γιώργου Σπανού

Μια εφ όλης της ύλης εξομολόγηση στο korinosnews παραχώρησε ο πρώτος σκόρερ της Β' ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και ποδοσφαιριστής του Θερμαϊκού Κορινού Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1983 στην Θεσσαλονίκη και ζει στην πόλη της Κατερίνης όπου δραστηριοποιείται και εργάζεται έχοντας την επιχείρηση Caffein3 Coffee Bar.


Το κανόνιοεκτελεστήςόπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι ξεκίνησε από τα παιδικά της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ το 1997-98, την περίοδο 1998 εντάσσετε στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας της ΑΕ Ποντίων και κάνει το ντεμπούτο του στα 15 του χρόνια, το 2007 φεύγει με μεταγραφή.


Στους ΠΟΝΤΙΟΥΣ κατακτάει ένα πρωτάθλημα Α' ερασιτεχνικής και Δ' εθνικής και 2 κύπελλα!
Την περίοδο 2008/2011 αγωνίζεται στην ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ Δ' εθνική κατηγορία!

Το 2011/2014 ήρθε στον Θερμαϊκό Κορινού πρώτη φορά για 3 χρόνια!

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ όπου αγωνίστηκε για μισό χρόνο, και την χρονιά 2014/16 παίζει για λογαριασμό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ στην Β' ερασιτεχνική  όπου την πρώτη χρονιά κατακτάει την άνοδο στην Α'!

Η μεγάλη επιστροφή του στον Κορινό έρχεται το 2016/2017 όπου ως πρώτος σκόρερ οδήγησε μαζί και με τους συμπαίκτες του την ομάδα, στα σαλόνια της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η επιλογή του να επιστρέψει στον Θερμαϊκό  πραγματοποιήθηκε από καρδιάς, παρά τις μεγάλες προτάσεις που είχε από το Πιερικό ποδόσφαιρο, που όπως αποδείχθηκε ήταν και η καλύτερη επιλογή του.

-Τι είναι αυτό που νιώθεις μετά το τέλος αυτής της επιτυχημένης χρονιάς;
Χαρά και μόνο χαρά, ήταν μια παραγωγική χρονιά για μένα και Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό τους συμπαίχτες μου το προπονητικό team και την Διοίκηση.

-Ποιες ήταν οι προοπτικές σου πριν έρθεις στον Θερμαϊκό και που αφιερώνεις τα γκολ που πέτυχες φέτος;
Στεναχωρέθηκα πολύ όταν έπεσε ο Κορινός κατηγορία, γιατί την νιώθω ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ και δέχτηκα απευθείας την πρόταση που μου έκαναν να έρθω και να  επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει. Τα γκολ τα αφιερώνω στους συμπαίχτες μου που τους έβγαλα την ψυχή φέτος με την γκρίνια μου.

-Ήταν η πιο παραγωγική σου χρονιά από τότε που ξεκίνησες το ποδόσφαιρο;
Δεν θα το έλεγα ότι είναι η πιο παραγωγική, απλά ήταν από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα μου.

-Είναι ωραίο συναίσθημα να είσαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και αν ταυτόχρονα η επιτυχία αυτή σου προσθέτει και ένα βάρος επιπλέον;
Είναι σίγουρα ωραίο και θα έλεγα ότι   επειδή  λίγο πολύ γνωριζόμαστε όλοι στο Πιερικό ποδόσφαιρο και ξέρουμε ο ένας τον άλλον, δεν συντρέχει τέτοιος λόγος.

Λίγα λόγια για τον προπονητή σου Ρούλη Παπαδόπουλο;
Για τον προπονητή δεν θα ήθελα να πω κάτι διότι είμαστε πολύ κοντά(γέλια) και εκτός γηπέδου και θα θεωρήσουν ότι τον γλείφω (γέλια).

-Από τους συμπαίκτες σου τι κρατάς; Σε ποιόν τρέφεις μεγαλύτερη συμπάθεια και γιατί;
Οικογένεια-αδέρφια νομίζω αυτές οι λέξεις τα λένε όλα, όσο για την συμπάθεια όλοι είναι το ίδιο για μένα, θα αδικούσα τους υπόλοιπους αν έβαζα έναν λίγο πιο ψηλά.

-Η διοίκηση ήταν κοντά στην ομάδα;
Η Διοίκηση ήταν άψογη και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Ταγκαλίδη και τον κ. Χάρλα για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Πια είναι η πιο έντονη στιγμή στην φετινή χρονιά που πέρασε και ποια η πιο άσχημη;
Έντονη στιγμή πιστεύω το γκολ μέσα στα Καταλώνια στο τέλος του παιχνιδιού στο 90' που στην ουσία κλειδώσαμε το πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα, και χειρότερη ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Καρίτσα, αλλά και  οι δύο σοβαροί τραυματισμοί που είχαμε φέτος, του Ελευθεριάδη Γιάννη και του  Γιώργου Σπανού όπου και τα δύο παιδιά έκαναν εγχείρηση ρήξη χιαστού.

-Για την νέα χρονιά ποια είναι τα σχέδια σου, έχεις μιλήσει με την Διοίκηση για να συνεχίσεις στον Θερμαϊκό;
Για την νέα χρόνια δεν έχουμε μιλήσει με την Διοίκηση, νομίζω είναι και λίγο νωρίς ακόμα.

-Πιστεύεις ότι ο Θερμαϊκός θα έχει ανάλογη συνέχεια και στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής;
Ο Θερμαϊκός είναι μια ιστορική ομάδα που θα πρέπει να πρωταγωνιστή κάθε χρόνο και κρίμα για μια Κωμόπολη σαν τον Κορινό, να μην έχει κόσμο στο γήπεδο της και να μην αγαπάει την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά κάθε χρόνο.

Εύχομαι καλό Καλοκαίρι σε όλους με υγεία! Ευχαριστώ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού