Η Αερογέφυρα Κορινού, αφορά άμεσα όλους τους πολίτες της Πιερίας.

Το ζήτημα της ενίσχυσης και αποκατάστασης της Γέφυρας Κορινού αφορά άμεσα όλους τους πολίτες της Πιερίας. Η συνέχιση των εργασιών κατά τους θερινούς μήνες μόνο επιζήμια μπορεί να είναι για την περιοχή μας. Η τουριστική περίοδος ξεκινά και οφείλουμε να προστατεύσουμε έναν από τους πιο επικερδείς τομείς του τόπου μας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, οι συνεργάτες μου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, αλλά κι εγώ προσωπικά καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε κατά την τουριστική περίοδο να παύσουν τα έργα στη Γέφυρα Κορινού και να συνεχιστούν μετά την 31η Αυγούστου 2017.

Για το λόγο αυτό εστάλη επιστολή μου προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με τις εργασίες ενίσχυσης και αποκατάστασης της γέφυρας Κορινού.


"Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, με εκπρόσωπο της Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ, ενημερωθήκαμε για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης-ολοκλήρωσης των εργασιών “ Ενίσχυσης και Αποκατάστασης της Γέφυρας Κορινού”, με καταληκτική ημερομηνία 31-8-2017. 

Επειδή κατά τους θερινούς μήνες, σε όλους τους οδικούς άξονες της Πιερίας (τόσο στον Αυτοκινητόδρομο όσο και στο λοιπό οδικό δίκτυο που πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ως παρακαμπτήριος), ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι αυξημένος λόγω της τουριστικής περιόδου, παρακαλούμε για τη διακοπή των εργασιών και την συνέχιση - ολοκλήρωσή τους μετά τις 31-8-2017, για τη διευκόλυνση των χρηστών του οδικού δικτύου και τη εύρυθμη λειτουργία του.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ"


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού