«Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 Ώρα: 21.30


 Η διαχρονική κωμωδία «Μαντάμ Σουσού» έρχεται στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 στο πλαίσιο του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου. Μια παράσταση – υπερπαραγωγή των «Θεατρικών Σκηνών» που «έσπασε τα ταμεία» στην Αθήνα και ανέτρεψε τα θεατρικά δεδομένα ξεπερνώντας τα 110.000 εισιτήρια σε διάστημα τριών μηνών! 



Μια ανατρεπτική κωμωδία με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου η οποία επέστρεψε στο σανίδι έπειτα από πολύ καιρό και υπογράφει και την απόδοση του κειμένου. Μαζί της, και για πρώτη φορά μαζί στο σανίδι, ο Κώστας Σπυρόπουλος στον ρόλο του γοητευτικού και δαιμόνιου Μηνά Καντακουζηνού και ο Τάσος Χαλκιάς στον ρόλο του φτωχού πλην τιμίου συζύγου της Παναγιωτάκη. 

Τους τρεις πρωταγωνιστές πλαισιώνει πλήθος καταξιωμένων ηθοποιών σε ένα θίασο που έβαλε στοίχημα με τον θεατρικό κόσμο και το κέρδισε. Διότι ανανέωσε και ερμήνευσε με τον δικό του τρόπο αυτό το έργο που ξεκίνησε ως ευθυμογράφημα στο περιοδικό «Οικογενειακός Θησαυρός» το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δύο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία.

Η «Μαντάμ Σουσού», μια ονειροπαρμένη γυναίκα που ζει στον λασπωμένο κόσμο του Μπύθουλα ενώ θα ήθελε να έμενε στο Κολωνάκι. Μια μεγαλομανής κυρία η οποία δημιουργεί το δικό της παράλληλο σύμπαν προσπαθώντας να ξεφύγει από τη δυσβάσταχτη πραγματικότητα και τη μιζέρια της. Όλα όμως ανατρέπονται και η πρωταγωνίστρια έρχεται αντιμέτωπη με νέα… δεδομένα! Ποιος ευθύνεται για την αλλαγή αυτή; Τι ρόλο παίζει ο Καντακουζηνός; Υπάρχει τελικά τόσο μεγάλη απόσταση από τον Μπύθουλα στο Κολωνάκι;

Η «Μαντάμ Σουσού» με όλο τον θίασο υπόσχεται να χαρίσει στους θεατές αυθόρμητο γέλιο, κέφι, συγκίνηση, ανατροπές, συγκρούσεις με την καθημερινότητα, τις προσωπικές φιλοδοξίες και τα όνειρα του καθενός. Μια παράσταση σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, με καταπληκτικές ερμηνείες ντυμένες με την εξαιρετική μουσική της Μαρίζας Ρίζου. Στοιχεία που αποτελούν μια σίγουρη συνταγή για ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό θεατρικό βράδυ.     


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Τάσος Χαλκιάς
ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ
Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Γιώργος Ψυχογιός
Τραγούδι: Άρτεμις Ματαφιά

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Απόδοση κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία- Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης - Σοφία Νικολαϊδη
Μουσική: Μαρίζα Ρίζου
Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος
Kινησιολογική Επιμέλεια: Κυριάκος Κοσμίδης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Teaser: Στάθης Ναυπλιώτης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης



Τόπος: Αρχαίο Θέατρο Δίου
Χρόνος: Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
Ώρα: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 22 ευρώ
Παιδικό/ φοιτητικό/ Ανέργων/ Άνω των 65: 18 ευρώ
Προπώληση στο viva για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων: 15 ευρώ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς