Η Ιδιωτική πρωτοβουλία ενός συντοπίτη μας, δίνει επιπλέον ευκαιρίες στους νέους μας στον Κορινό για άθληση.

Ο κ. Κόκκινος Παναγιώτης επιχειρηματίας στον κλάδο των τροφίμων, θέλοντας να ικανοποιήσει το αίτημα μιας παρέας νέων που του πρότειναν να φτιάξει ένα γήπεδο 5Χ5 ώστε να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους χόμπι, έδωσε σάρκα και οστά στην ιδέα, παραχωρώντας ένα οικόπεδο απέναντι από την επιχείρησή του και με δικά του εξ΄ ολοκλήρου έξοδα και με την προσωπική βοήθεια των παιδιών το όνειρο έγινε πραγματικότητα.


Το γήπεδο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα γήπεδα του είδους του και μάλιστα έχουν τοποθετηθεί και προβολείς για νυχτερινούς αγώνες.

Πλέον στο γήπεδο 5Χ5 μπορούν αφιλοκερδώς να παίζουν ποδόσφαιρο όσοι το επιθυμούν, αρκεί να επικοινωνούν με τον κ. Παναγιώτη Κόκκινο τις πρωινές ώρες μεταξύ 10:00 μέχρι 14:00 στο κιν. 6972938690 για το κλείσιμο των αγώνων.

Μην ξεχνάμε ότι ο εθελοντισμός είναι μία ανιδιοτελής προσφορά που συνδράμει στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής και επειδή μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους του τόπου που μεγάλωσα να αθλούνται και να καλυτερεύουν, επόμενος στόχος μου θα είναι να καταφέρω να φτιάξω και ένα γήπεδο τένις.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς