ΔΗΚΕΔΗΚ (Κ.Η.Φ.Η): Χειροποίητες δημιουργίες για τα παιδιά του Συλλόγου με καρκίνο «Η Λάμψη της Αγάπης»


Χειροποίητα σκουφάκια, στο πλαίσιο της δράσης «Πλέκουμε την αγάπη» τα οποία με κέφι, μεράκι και διάθεση προσφοράς δημιούργησαν οι ηλικιωμένοι, με την καθοδήγηση του προσωπικού, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Κατερίνης παραδόθηκαν στη διάρκεια μίας όμορφης εκδήλωσης, στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η Λάμψη της Αγάπης».  



«Θέλουμε οι δημιουργίες μας να ζεστάνουν τα παιδιά του συλλόγου σας τις κρύες ημέρες του χειμώνα» ανέφεραν μεταξύ άλλων απευθυνόμενοι στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η Λάμψη της Αγάπης» οι ωφελούμενοι του Κέντρου,  στο περιθώριο της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΚΗΦΗ.

Τους ωφελούμενους και τους εργαζόμενους στο ΚΗΦΗ συνεχάρη για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, τόσο ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ Θωμάς Παπαδημητρίου, ο οποίος επιπλέον μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη «για καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα»,  όσο  και ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους π.Κυριάκος Κοκελίδης, ο οποίος ήταν αυτός που προέτρεψε τους ωφελούμενους για την υλοποίηση της δράσης. Τις θερμότερες ευχαριστίες της απεύθυνε από την πλευρά της, η πρόεδρος του συλλόγου Μάγδα Κυβωτίδου.

Στον επίλογο της εκδήλωσης και μέσα σε εορταστικό κλίμα έγινε ανταλλαγή ευχών για καλές γιορτές με υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα που έφτιαξαν οι ωφελούμενοι.

Όπως είναι γνωστό το ΚΗΦΗ, αποτελεί μία ανοικτή δομή δωρεάν ημερήσιας φιλοξενίας, η οποία στεγάζεται σε κτίριο - δίπλα από τον Άγιο Χαράλαμπο - στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, ενώ η λειτουργία της εντάσσεται στη ΔΗΚΕΔΗΚ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού