Ο αστυνομικός Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ένας αστυνομικός που συνδυάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία, εμπειρίες και ικανότητες, ο Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σο πλευρό του Θανάση Λιακόπυολου. Ο Φίλιππος έχει γεννηθεί στη Γερμανία και έγινε μόνιμος κάτοικος Κατερίνης από το 1990. Στον τόπο μας δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 25 χρόνια, πρώτα ως ελεύθερος επαγγεματίας και ανήσυχος πολίτης και στη συνέχεια ως αστυνομικός. Σήμερα υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Η κόρη του Ελένη είναι φοιτήτρια στο τμήμα πολιτικών επιστημών του πανεπιστημίου Κρήτης.


Λάτρης των μέσων κοινωνικών δικτύωσης, έχει δημιουργήσει πολλά video, πάντα με κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο, τα οποία έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης έχει δημιουργήσει από το μηδέν πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες κάποιες από τις οποίες βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις αναγνωσιμότητας στην Ελλάδα.

«Επέλεξα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου, γιατί αγαπώ την πατρίδα και τον τόπο μας. Για αυτό ασχολούμαι με τα κοινά, αυτή η φλόγα παραμένει άσβεστη μέσα μου.

Επίσης, ομολογώ πως η απόφασή μου να επιλέξω τον Θανάση Λιακόπουλο ελήφθη μετά από ώριμη σκέψη και αφού πρώτα διαπίστωσα ότι είναι πραγματικά όλα όσα λέει. Μπαίνω στον εκλογικό αγώνα με στόχο και προτεραιότητα να λύσω προβλήματα και να φροντίζω τους συνανθρώπους μου. Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού