Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ: Κάρτα και ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις εορτές των Χριστουγέννων


Οι γιορτές των Χριστουγέννων μας δίνουν την ευκαιρία να χαμογελούμε, να αισιοδοξούμε, να ελπίζουμε για το καλύτερο και να παραμερίζουμε για λίγο τις έννοιες και τα προβλήματα, του στίβου της καθημερινότητας, που μας απασχολούν.



Η Θεία Γέννηση, αποτελεί το φάρο στις δυσκολίες μας και το ελπιδοφόρο της μήνυμα για αγάπη, χαρά, προσφορά και ελπίδα, για ένα καλύτερο αύριο, εύχομαι να  ανατείλει μια νέα εποχή ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ομοψυχίας.

Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ημέρες αγάπης και προσφοράς, μας καλούν να αγκαλιάσουμε και να προσφέρουμε στο συνάνθρωπό μας,  που έχει ανάγκη, στον άνεργο, στα άτομα της τρίτης ηλικίας και στους νέους που έχουν  χάσει την ελπίδα τους  και έχουν  πάψει  να ονειρεύονται.

Με θετική σκέψη, ταπεινότητα, επιμονή, κλίμα ενότητας, συναίνεσης και συνεργασίας, να αντλήσουμε δύναμη και πίστη από τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και να συνεχίσουμε το έργο μας για βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, για αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής του και ανάπτυξη του τόπου.

Εύχομαι, ολόψυχα, οι  φετινές ημέρες των Χριστουγέννων, να είναι βάλσαμο στις ψυχές όλων και να χαρίσουν υγεία, ευτυχία, καλοτυχία και αισιόδοξα συναισθήματα σε όλο τον κόσμο.

Στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, απευθύνω από καρδιάς τις πιο θερμές και ειλικρινείς μου ευχές, για Ευλογημένα Χριστούγεννα, που θα αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, που θα κυριαρχεί η υγεία, η αγάπη,  η αρμονία  και η ευημερία.


Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα!


Η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης  Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού