Μετεγκατάσταση του 2ου Νηπιαγωγείου Κορινού στο παλιό Δημοτικό σχολείο Κορινού.

Κατόπιν επικοινωνίας μας με τον αντιδήμαρχο κοινοτήτων του δήμου Κατερίνης κ. Γραμαμματικόπουλο Κων/νο, μας ενημέρωσε ότι το 2ο Νηπιαγωγείο Κορινού πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε άλλο χώρο, ο οποίος επιλέχθηκε να είναι το παλιό δημοτικό σχολείο, μιας και σε λίγες μέρες τα τμήματα του παλιού δημοτικού σχολείου θα μεταφερθούν στις νέες αίθουσες διδασκαλίας.



Η αιφνίδια  μετεγκατάσταση οφείλεται στο γεγονός ότι λόγω της συστέγασης του παιδικού σταθμού με το 2ο νηπιαγωγείο Κορινού, ο παιδικός σταθμός στερούνταν αίθουσας ξεχωριστής ύπνου νηπίων και λόγω ότι σύντομα εκπνέει  επικείμενη πίστωση χρηματικού ποσού για τον παιδικό σταθμό, αποφασίστηκε με εντολή δημάρχου να επισπευσθούν οι εργασίες με προσωπικό του δήμου και να μεταφερθεί το νηπιαγωγείο στο παλιό δημοτικό σχολείο.

Οι τάξεις που θα χρησιμοποιηθούν από το παλιό δημοτικό σχολείο είναι από το γραφείο του διευθυντή και πίσω για τον λόγο ότι στο χώρο αυτό υπάρχουν τουαλέτες.

Όπως μας διαβεβαίωσε ο κος Γραμματικόπουλος το νηπιαγωγείο θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις από τον νόμο και θα είναι πρότυπο για την περιοχή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού