Συνάντηση Δημάρχου Κατερίνης κ. Κ. Κουκοδήμου με το Δ.Σ. της Σχολής Γονέων Κατερίνης

Το Δ.Σ. της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης δέχτηκε στον Δήμο Κατερίνης ο νέος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.



Ο Πρόεδρος της Σχολής κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης εκ μέρους του Δ.Σ. ευχήθηκε καλή δύναμη στον νέο Δήμαρχο και τόνισε ότι ο Δήμος Κατερίνης είναι από το 8ο έτος (1997) της Σχολής πολύτιμος συμπαραστάτης και αρωγός της. Όλα αυτά τα 23 χρόνια από τα συνολικά 31 της Σχολής όλες οι Διοικήσεις του Δήμου Κατερίνης εκτιμώντας τον πολιτιστικό αυτόν «θησαυρό» της Κατερίνης τον στηρίζουν με αποκορύφωμα το Συνέδριο των 30 ετών τον Μάρτιο του 2019και την έκδοση του πολυτελούς, συλλεκτικού Λευκώματος των 30 ετών της Σχολής Γονέων Κατερίνης.

Από την πλευρά του ο κ. Κουκοδήμος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τους:

· Αντιπρόεδρο κ. Μαρία Μαλλιάρα

· Γ. Γραμματέα κ. Ιωάννη Μπίνια

· Ταμία κ. Ματίνα Μαυρομάτη

· Μέλος κ. Μέλιο Πίτσια

· Μέλος κ. Μάρθα Κακουλίδου

· Μέλος κ. Πασχάλη Μαρούδη


Υπογράμμισε την διαχρονική προσφορά της Σχολής Γονέων όχι μόνο στον τόπο μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσω του Διαδικτύου καθιστώντας την ως πρότυπο λειτουργίας, επαναβεβαίωσε την στήριξη του Δήμου Κατερίνης σε όλα τα επίπεδα και μαζί με την Ανιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου θα παρουσιάσουν το νέο Πρόγραμμα για το 2019-2020 την προσεχή Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στην δανειστική βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 17:45 (Δευτέρα 21/10) θα γίνει η έναρξη των εκδηλώσεων με πρώτο ομιλητή και καλεσμένο

Τον Υπουργό Ανάπτυξης και Εμπορίου κ. Άδωνι Γεωργιάδη και θέμα: «Η ανάπτυξη στην Ελλάδα μονόδρομος» σε συν διοργάνωση με το Επιμελητήριο Πιερίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού