Δελτίο τύπου Γ.Νοσοκομείου Κατερίνης

Το Γ.Ν. Κατερίνης οφείλει να ενημερώσει του πολίτες ότι προέκυψε σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, πρόβλημα λειτουργίας του Μαιευτικού – Γυναικολογικού τμήματος, μετά την αιφνίδια παραίτηση και των άλλων δύο Επικουρικών ιατρών του τμήματος.



Υπενθυμίζουμε ότι στο τμήμα υπηρετούν δύο ειδικοί μόνιμοι ιατροί, δύο ειδικευόμενοι, και υπηρετούσαν και τρείς Επικουρικοί ιατροί. Μετά από αυτόφωρη διαδικασία, ασκήθηκε ποινική δίωξη και σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον καταδίκη, που οδήγησε σε παραίτηση ενός Επικουρικού ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας.


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με προηγούμενα έγγραφα της – και δη στις αρχές του τρέχοντος έτους - είχε ζητήσει την κάλυψη των κενών θέσεων του εν λόγω τμήματος με μόνιμο προσωπικό.

Ήδη έχει ζητηθεί, από την 3η Υ.ΠΕ. Μακεδονίας, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για μετακίνηση ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο Γ.Ν. Κατερίνης από τους φορείς ευθύνης της και θα ζητηθεί εντός της ημέρας να αναπληρωθούν τα κενά από τις παραιτήσεις των Επικουρικών ιατρών από τον Ηλεκτρονικό Κατάλογο Επικουρικών Ιατρών που τηρεί.

O Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς