Δήμος Κατερίνης: Τελετή ορκωμοσίας 90 μονίμων υπαλλήλων καθαριότητας

Ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και πιάνουν άμεσα δουλειά, οι 90 επιτυχόντες στην υπηρεσία καθαριότητας υπάλληλοι, που διορίστηκαν στο δήμο Κατερίνης, μέσω της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ (έτους 2018). 



Ο Δήμαρχος καλωσόρισε στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Κατερίνης, τους νέους πλέον μόνιμους δημοτικούς υπαλλήλους, τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη & υγεία, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα και το υπεύθυνο έργο τους. Παράλληλα, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Πρώτη προτεραιότητα για εμάς είναι να υπηρετήσουμε τον δημότη και όλα τα άλλα έπονται. Προσωπικά θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε και το γραφείο μου είναι ανοικτό πάντα για όλους». 


Στην τελετή ορκωμοσίας, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Κατερίνης το παρών έδωσαν: οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κυριακίδης και Γεώργιος Τσιαλός αντίστοιχα, οι οποίοι ευχήθηκαν «καλή συνεργασία προς όφελος των πολιτών». Παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας Χρήστος Κομπατσιάρης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μαυρίδης, μέλη του δημοτικού συμβουλίου του συλλόγου, συγγενείς των νέων δημοτικών υπαλλήλων κ.α. 

Στον επίλογο της τελετής, οι νέοι υπάλληλοι υπέγραψαν την πρόσληψή τους και προωθήθηκαν άμεσα στην υπηρεσία τους. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς