Προσφορά αλληλεγγύης για τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Δελτίο τύπου

Ελαιόλαδο στο Δήμο Κατερίνης, το οποίο διατέθηκε άμεσα για τις αυξημένες ανάγκες της τρέχουσας περιόδου στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, πρόσφερε το Ελαιοτριβείο του Σάββα Δεμερτζίδη με έδρα την Τ.Κ. Γανόχωρας. 


Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κο Δεμερτζίδη «για την ευγενική προσφορά του στην κρίσιμη αυτή συγκυρία» και προέτρεψε «και άλλες επιχειρήσεις και τοπικούς παραγωγούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, καθώς η υποστήριξή τους προς τους άπορους - ευάλωτους συμπολίτες μας που στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη είδη πρώτης ανάγκης είναι ιδιαίτερα σημαντική». 

Τα δοχεία με το ελαιόλαδο παρέδωσε στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως και πιο συγκεκριμένα στον π.Κυριάκο Κοκελίδη, η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης Ασημίνα Περδίκη – Πούλιου. 



Όπως είναι γνωστό, με δεδομένες τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Δήμος Κατερίνης προχωρούν την περίοδο αυτή, οργανωμένα και συντεταγμένα στην ενίσχυση της κορυφαίας δομής φιλανθρωπικής ευποιΐας της τοπικής Εκκλησίας, των Καθημερινών Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού