Εκτεταμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των εγκαταστάσεων στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα

Δελτίο τύπου

Κώστας Κουκοδήμος: «Κάνουμε καλύτερους τους αθλητικούς χώρους. Η συστηματική δουλειά που γίνεται τώρα εν μέσω υγειονομικής κρίσης, θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα της επόμενης ημέρας για αθλητές & σωματεία» 



Εντατικοποιεί τις παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, τόσο στο Α’ όσο και στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ο Δήμος Κατερίνης αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό, τις συνθήκες και τη συγκυρία των κλειστών λόγω της πανδημίας αθλητικών χώρων. 

Οι παρεμβάσεις είτε λόγω της φθοράς από τον χρόνο είτε επειδή προτεραιότητα της διοίκησης του Δήμου είναι να βελτιωθούν αισθητά οι συνθήκες άθλησης για όλους είναι εκτεταμένες και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΟΠΠΑΠ επικεντρώνονται ως εξής: 



- Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο: 

Συντήρηση του φρεατίου που περιβάλλει το κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, στο οποίο βρέθηκαν εκατοντάδες καλώδια κατεστραμμένα και θαμμένα στη λάσπη. Με τη συνδρομή οχήματος της ΔΕΥΑΚ έγινε καθαρισμός και απομάκρυνση όλων των άχρηστων υλικών. Στο φρεάτιο επανατοποθετήθηκαν συντηρημένα όλα τα καλώδια των μικροφωνικών εγκαταστάσεων και έγινε δοκιμή για τη σωστή λειτουργία τους. Επίσης, έγινε συντήρηση και επισκευή όλων των υδραυλικών εγκαταστάσεών του, καθώς και όλων των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με αποκατάσταση των προβλημάτων στους πίνακες και τα καλώδια. Επίσης, ανακατασκευάσθηκαν, τοποθετήθηκαν και τέθηκαν σε επαναλειτουργία όλες οι κάμερες ασφαλείας του Αθλητικού Κέντρου, που εδώ και αρκετό καιρό δεν λειτουργούσαν. 



- Στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο: 

Συντηρήσεις στους χώρους του Κολυμβητηρίου, όπως π.χ. καθάρισμα και βάψιμο των χώρων του μηχανοστασίου, επισκευή των δοσομετρικών αντλιών χλωρίου, άδειασμα και καθαρισμός της μικρής δεξαμενής, επισκευή όλων των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Επίσης, των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με αντικατάσταση όλων των καμένων προβολέων, επισκευές στο κλειστό Γυμναστήριο, όπως π.χ. επισκευή στον ηλεκτρονικό πίνακα σκορ, αντικατάσταση όλων των σπασμένων διακοπτών των φωτιστικών σωμάτων, αντικατάσταση φθαρμένων φωτιστικών, συμμάζεμα καλωδίων, καθαρισμός εξωτερικών φρεατίων, βάψιμο κυλικείου κ.α. «Βήμα, βήμα κάνουμε καλύτερους τους αθλητικούς χώρους. Η συστηματική δουλειά που γίνεται τώρα εν μέσω υγειονομικής κρίσης, θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα της επόμενης ημέρας, μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων, για αθλητές, σωματεία και δημότες» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος. 



Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) Νίκος Τσιαμπέρας επισημαίνει: «Αντιμετωπίσαμε την συγκυρία της πανδημίας, ως μοναδική ευκαιρία να τρέξουμε τη φροντίδα των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Α’ και Β’ ΔΑΚ, προκειμένου να γίνουν πιο λειτουργικές, πιο ασφαλείς για τους αθλητές μας, καθώς και για τα άτομα όλων των ηλικιών που φιλοξενούν σε καθημερινή βάση». 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς