Δωρίζει στο Δήμο Κατερίνης 2.000 δίσκους βινυλίου

Δυο χιλιάδες δίσκους βινυλίου, από την προσωπική του συλλογή, θα προσφέρει στο Δήμο Κατερίνης, ο Αντιναύαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Σπυρίδωνας Περβαινάς, κάτοικος Αθηνών. 




Ο κύριος Περβαινάς, ενημερώθηκε από την ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης σχετικά με την αξιόλογη συλλογή η οποία εδώ και 4 μήνες βρέθηκε πεταμένη και σε κακή κατάσταση πλησίον του αμαξοστασίου του δήμου Κατερίνης, συγκεντρώθηκε και τακτοποιήθηκε σε αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης και προτίθεται με τη σειρά του να δωρίσει τους δίσκους, των οποίων τη συλλογή είχε ξεκινήσει ο πατέρας του, συλλέκτης δίσκων βινυλίου, στο Δήμο της Κατερίνης. 


Μάλιστα, ο κύριος Περβαινάς, επισκέφτηκε το δήμαρχο Κατερίνης, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες, τον οποίο και ευχαρίστησε για την αρχική αποδοχή της δωρεάς.
 
Όπως ο ίδιος δήλωσε «Έχω στην κατοχή μου περί τους 2000 δίσκους βινυλίου σπάνιους ως επί το πλείστον, τους οποίους προτίθεμαι να δωρίσω στο δήμο της Κατερίνης για τον εμπλουτισμού του αρχείου του, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη δισκοθήκη στο είδος αυτό, πανελληνίως» 

Με τη σειρά του ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ευχαρίστησε τον δωρητή κύριο Περβαινά, για την πρωτοβουλία του και για την επίσκεψή του, του υποσχέθηκε ότι η συλλογή τιμάει όλους τους Πιεριείς και κυρίως τους Κατερινιώτες και θα τιμηθεί δεόντως καθώς στους στόχους του δήμου είναι η δημιουργία ενός χώρου στον οποίο θα εκτίθενται οι δίσκοι βινυλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς