Aποπληρωμή δανείων με εξασφάλιση στην κύρια κατοικία, από το δημόσιο

Στο πλαίσιο του Ν. 4714/2020 - Κεφάλαιο Γ - Συνεισφορά του δημοσίου για την αποπληρωμή δανείων με εμπράγματες εξασφαλίσεις στην κύρια κατοικία για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις δυσμενείς συνέπειες του κορωνοϊου COVID-19, άρθρα 71-83, η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους παρέχει, μέσω του site αυτού, την πρόσβαση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης των δανειοληπτών φυσικών προσώπων.




Η ΕΓΔΙΧ έχει σχεδιάσει και υποστηρίζει την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης αιτήσεων, η οποία αναπτύχθηκε και φιλοξενείται στις υποδομές της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ).

Ο σχετικός σύνδεσμος στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών αιτήσεων έχει ενεργοποιηθεί από τις 3 Αυγούστου 2020.

Μπορείτε να υποβάλλετε τα ερωτήματά σας, συνδεόμενοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων και επιλέγοντας από την καρτέλα «Βοήθεια» την επιλογή «Ερωτήματα».

Είσοδος στην υπηρεσία πατώντας εδώ



Επιδότηση δανείων κύριας κατοικίας πληγέντων κορωνοιού


Αν έχετε αποδεδειγμένα πληγεί από την πανδημία του COVID-19, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για επιδότηση της δόσης των δανείων σας με εξασφάλιση στην κύρια κατοικία.

Θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Εφόσον η αίτησή σας πληροί τις προϋποθέσεις, θα εγκριθεί το ποσοστό τής συνεισφοράς τού Δημοσίου και από τον επόμενο μήνα θα λαμβάνετε επιδότηση για συνολικά 9 μήνες.

Για οποιοδήποτε ερώτημα, συνδεθείτε στην εφαρμογή και επιλέξτε "Βοήθεια" και στη συνέχεια "Ερωτήματα".

Υποβάλετε την αίτησή σας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. 

Αν στην αίτηση έχετε συμπεριληφθεί ως σύζυγος, εξαρτώμενο μέλος ή συνοφειλέτης / εγγυητής, θα πρέπει να συνυποβάλετε κι εσείς την αίτηση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού

Ευχαριστήριο Θερμαϊκού Κορινού