Δήμος Κατερίνης: Με αυξημένα μέτρα προστασίας η λειτουργία της λαϊκής αγοράς

Με το 50% εκθετών, με την ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών να ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα και γενικότερα με αυξημένα μέτρα προστασίας (μάσκες από όλους, χρήση γαντιών, με τα αντισηπτικά και το οινόπνευμα να βρίσκονται σε κάθε πάγκο), λειτουργεί σήμερα και αναμένεται να λειτουργήσει και το Σάββατο η λαϊκή αγορά στην Κατερίνη, όπως άλλωστε προβλέπει νέα απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ. 




Ειδικότερα, πρόκειται για το νέο πλαίσιο εφαρμογής περιοριστικών μέτρων λόγω αυξημένου φορτίου COVID -19 και αφορά λαϊκές αγορές περιφερειακών ενοτήτων και δήμων, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Κατερίνης. 

Και σήμερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός, καθώς και εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία με εντολή του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, βρέθηκαν στη λαϊκή και έδωσαν οδηγίες για την αρτιότερη εφαρμογή των όσων προβλέπει η σχετική εγκύκλιος, η οποία ισχύει έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020. 

Τέλος, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης λαμβάνουν μέτρα για τον συχνό καθαρισμό των χώρων της λαϊκής, την έγκαιρη αποκομιδή των απορριμμάτων και τη διαρκή πληροφόρηση με κάθε μέσο των καταναλωτών, για την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς