Βράβευση αριστούχων μαθητών τέκνων στρατιωτικών ε.α. Υπξκων Π.Ν.

Κύριε Αρχηγέ

Έχουμε σαν μέλη στο σύλλογό μας αρκετούς ε.α. Αρχικελευστές, οι οποίοι λαμβάνουν κανονικά μέρισμα Μ.Τ.Ν, έχουν τέκνα μαθητές Β και Γ Λυκείου ,και επειδή εκ του νόμου δεν μπορούν να εγγραφούν ως τακτικά η προαιρετικά μέλη στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού, δεν μπορούν να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την βράβευση αριστούχων μαθητών τέκνων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του ΓΕΝ.




Το γεγονός αυτό συνιστά σε διάκριση των ε.α. στελεχών του Π.Ν ,αφού τα τέκνα τους δεν δικαιούνται της προβλεπόμενης οικονομικής βράβευσης αριστούχων μαθητών(ΒΑΜ) μιας και οι ε.α. Υπαξιωματικοί είναι μερισματούχοι του Μ.Τ.Ν .

Το ΓΕΣ σε παρόμοιο αίτημά μας ανταποκρίθηκε θετικά αναγνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος μας και θέσπισε τη δυνατότητα αποστολής δικαιολογητικών για Β.Α.Μ απευθείας στο ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗΣ από τους ενδιαφερομένους ε.α. Υπαξιωματικούς οι οποίοι δεν είναι μέλη της Ενώσεως Αποστράτων και έτσι και τα αριστούχα τέκνα των ε.α. Υπαξιωματικών του Σ.Ξ δικαιούνται εδώ και χρόνια βραβεύσεως ,όπως και τα αριστούχα τέκνα των ε.ε. στελεχών και των ε.α. Αξκων.

Άποψή μας είναι ότι τα παιδιά που αναζητούν διακρίσεις είναι εκείνα που θα αποτελέσουν την εμπροσθοφυλακή για την ανάκαμψη της χώρας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τυχαίνουν τόσο άνισης συμπεριφοράς και σας παρακαλούμε όπως οι υπηρεσίες σας δώσουν τη δυνατότητα βραβεύσεως και στα αριστούχα τέκνα των ε.α. Υπαξιωματικών του Π.Ν με τις ίδιες προϋποθέσεις που ισχύουν για τα αριστούχα τέκνα των ε.α. Αξκων του Π.Ν

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε τις δικές σας ενέργειες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού