ΠΑΕ Πιερικός - Ανακοινώσεις απόκτηση ποδοσφαιριστών

Δελτίο τύπου

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιώργο Γαλανόπουλο, Φώτη Ρόβινα, Ανδρέα Μπαβέλη και Χρήστο Κόγιο.

Τέσσερα νέα παιδιά τα οποία καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία!




Επίσης, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, μετά την χθεσινή ομιλία στην Βουλή του κ. Αυγενάκη, αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι , αφού πλέον άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι η συμμετοχή και της ομάδος μας στην Super League 2, προϋποθέτει γερές οικονομικές βάσεις τις οποίες έχουν καταφέρει να βάλουν διοίκηση και Δήμαρχος, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών.




Γίνεται σαφές ότι η σημερινή διοίκηση με την στήριξη του Δημάρχου, εργάζεται καθημερινά ώστε να απορροφηθούν οι κραδασμοί των προηγούμενων ετών και να παρουσιαστεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έτοιμος από κάθε πλευρά, στην επόμενη κατηγορία, με μακροπρόθεσμο στόχο την μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας μας.



Επιπρόσθετα, πιστή στις δεσμεύσεις της η διοίκηση και με εντολή Δημάρχου, εξοφλούνται την Παρασκευή όλοι όσοι εργάζονται καθώς και οι αμειβόμενοι ερασιτέχνες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, όπως και ο τεχνικός της 2ης ομάδας της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.



Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς