Συναντήσεις συνεργασίας της Αντιδημάρχου Τουρισμού Δ.Κατερίνης με τον Μητροπολίτη και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Δελτίο τύπου



Μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων της και στο πλαίσιο συνεργασίας της Αντιδημαρχίας Τουρισμού Δ.Κατερίνης με συναρμόδιους φορείς και συλλόγους, η Αντιδήμαρχος, Μαρία Τερζίδου, ζήτησε και πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, καθώς και με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.




ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ.

Στην συνάντησή της με τον Σεβ. κ. Γεώργιο, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού ζήτησε την ευλογία του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της και εξέφρασε προς τον Μητροπολίτη την πεποίθησή της για την εξαιρετική σημασία των από κοινού προσπαθειών σχετικά με την ανάπτυξη του Προσκυνηματικού Τουρισμού στον τόπο μας.

Από την πλευρά του, ο Σεβ. κ. Γεώργιος παρουσίασε στην κ. Τερζίδου έντυπο και ψηφιακό υλικό που ήδη έχει δημιουργηθεί ή και βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Εξέφρασε δε την υποστήριξή του σε κάθε θετική τουριστική δράση, με σκοπό την πνευματική και θρησκευτική ανάδειξη του τόπου.



ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη της Αντιδημάρχου στην Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα. Οι δύο κυρίες συζήτησαν τις ιδιαίτερες συνθήκες που προκάλεσε η εμφάνιση της πανδημίας στον Τουρισμό, ενώ, μετά από παρότρυνση της κ. Μαυρίδου, συμφωνήθηκε να γίνει μια νέα συνάντηση εργασίας προκειμένου να συζητηθούν από κοινού κάποιοι στόχοι προβολής και ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος.




Μετά τις δύο επισκέψεις, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μ. Τερζίδου, σε σχετικές δηλώσεις της ανέφερε τα εξής: «Η κινητήριος δύναμη όλων μας για κοινές δράσεις και συντονισμένες πρωτοβουλίες προς όφελος του Τουρισμού στον τόπο μας θα πρέπει να είναι σταθερά μια κοινή μας αντίληψη.

Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε, όσο περισσότερο γίνεται, ότι στον τόπο μας έχουμε ένα διαμάντι ακατέργαστο με φυσιολατρικές, ιστορικές, πολιτισμικές και γαστρονομικές προεκτάσεις. Γι’ αυτό και οφείλουμε συνεχώς να το αναδεικνύουμε όπως του αξίζει. Αυτή την πολύ δύσκολη, από κάθε άποψη, χρονιά, είναι ανάγκη, όλοι μαζί οι συναρμόδιοι φορείς, να υπερβούμε εαυτούς και να κινηθούμε ταχύτατα, ώστε να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον τουρισμό μας.

Όπως έχει πει ο Henry Ford, εάν όλοι κινούνται προς τα εμπρός συγχρονισμένα, τότε η επιτυχία έρχεται από μόνη της. Η όποια επιτυχία των προσπαθειών μας, φέτος, θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων του Τουρισμού, στη στήριξη των συμπολιτών μας και στην οικονομική τόνωση της τοπικής κοινωνίας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς