Συνάντηση με εκπροσώπους των μελισσοκόμων Πιερίας

Δελτίο τύπου


Προ ολίγων ημερών, η Βουλευτής συναντήθηκε με εκπροσώπους του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας «Ο Άγιος Φιλάρετος Ο Ελεήμων» και συζήτησε μαζί τους για όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της μελισσοκομίας.



Στην Πιερία δραστηριοποιούνται περισσότεροι από 500 μελισσοκόμοι, οι οποίοι με τις γνώσεις τους και αξιοποιώντας το εξαιρετικό κλίμα της περιοχής, παράγουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας.

Η μεγάλη προσφορά της μελισσοκομίας δεν περιορίζεται στο μέλι, ένα σημαντικό εξαγώγιμο προϊόν, συνώνυμο με την ευεξία, την αγνότητα και τη φύση, αλλά έχει επιπλέον ζωτική σημασία για τη γεωργία, τη βιοποικιλότητα και την αγροτική ανάπτυξη όλης της περιοχής.

Η κυρία Μάνη τόνισε ότι η μελισσοκομία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κλάδους του πρωτογενή τομέα της χώρας, ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο, με τεράστια αναπτυξιακή προοπτική για την Πιερία αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Διαβεβαίωσε δε τα μέλη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση και τη στήριξή τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς