Ανακοίνωση ΜΑΣ ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ

Δελτίο τύπου

α αρνητικά αποτελέσματα της ανδρικής και γυναικείας ομάδας της ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ .κατά την πρώτη αγωνιστική ημέρα έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Ανδρών και Γ' Εθνικής πανελλήνιας κατηγορίας Γυναικών όπου αγωνίζονται αντίστοιχα με ήττα 7 - 2 από τον Βατανιακό και 10-0 από τις Μούσες σήμερα Κυριακή 17/10 δείχνουν με τον εναργεστερο τρόπο την κακή αγωνιστική κατάσταση των ομάδων μας που οφείλεται κυρίως στην ελλιπή προετοιμασία και το αγωνιστικό επίπεδο απόρροια της ελλείψεως γηπέδου που θα μας στεγάζει.




Αλλεπάλληλα αιτήματα να μας παραχωρηθεί εγκαιρότερα το γήπεδο της γειτονικής ΣΕΒΑΣΤΗΣ που φροντίσαμε επιμελώς με προσωπική εργασία δλδ η ανανέωση του περσινού Παραχωρητηρίου από την Δημοτική αρχή σκόνταψε απροσδοκήτως δυστυχώς σε βέτο ελαχίστων τοπικών παραγόντων με αστείες δικαιολογίες που ζύγισε τελικά περισσότερο στην ζυγαριά λήψης απόφασης του αξιότιμου κ. Δημαρχου.

Σεβόμαστε την απόφαση του και τον ευχαριστούμε.

Έτσι η ομάδα μας λόγω των παλινωδιών υποχωρήσεων ολιγωρίας και ανεξήγητης αναποφασιστικότητας της δημοτικής αρχής για ένα απλό ζήτημα που σχετίζεται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στοίχισε λόγω της σηνεπαγομενης ελλιπεστατης προετοιμασίας της ουσιαστικά άστεγης ομάδας μας μέχρι αρχές Οκτωβρίου 2021 οπότε μας παραχωρήθηκαν τελικώς τα γήπεδα Κορινού για τις γυναίκες και Παραλίας για τους άνδρες τις δύο ταπεινωτικές βαριές ήττες με ευρύ σκορ 7-2 και 10-0 όπως παραπάνω γράφηκε.

Δεν μεμφόμεθα κανέναν ούτε επιρρίπτουμε μεταθέτουμε την ευθύνη σε τρίτους που λαμβάνουν αποφάσεις ως ΤΑ για την κακή αγωνιστική εικόνα μας όμως η αβεβαιότητα η κακή ψυχολογία η έλλειψη στέγης μας τσάκισαν μας έριξαν κυριολεκτικά όπως ήταν φυσιολογικό.
Δεν κάμπτεται το αγωνιστικό ήθος και η ακλόνητη θέληση των παικτών και παικτριών μας άξιων θερμών συγχαρητηρίων που έδωσαν άνιση μάχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπερέβαλαν εαυτόν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνος.

Η ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ θα συνεχίσει με σκληρή δουλειά και προσπάθεια να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο διαβεβαιώνουμε τους πάντες.

Διοίκηση παίκτες τεχνικό team ενωμένοι σαν μια γροθιά θα φθάσουμε την ιστορική ομάδα μας πολύ ψηλά.

Θα έλθει η αγωνιστική ανάκαμψη μας.

Αυτός είναι ο στόχος μας.

Θα είμαστε πρωταγωνιστές και πάλι.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να μας στηρίξει

Χρειαζόμαστε σπόνσορες επιχειρηματίες η επαγγελματίες να μας βοηθήσουν ενεργά στην νέα αγωνιστική σαιζόν 2021/22 ώστε η κάθοδος μας στα πρωταθλήματα να πληρεί τις προϋποθέσεις και να μετέχουμε αξιοπρεπώς.

Θα αγωνιστούμε με κάθε ικμάδα των δυνάμεων μας για νίκες και επιτυχίες πάλι.

Η παρουσία σας θα ναι πολύτιμη.

Καλή αγωνιστική σαιζόν ευχόμεθα σε όλους με υγεία.


ΜΑΣ ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς