Α.Ο. Σκοτίνας - Εθνικός Ν. Τραπεζούντας 0-3, για την 11η αγωνιστική της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πιερίας.

Παιχνίδι παγίδα για τον Εθνικό Τραπεζούντας που παρά τις όποιες δυσκολίες απέδρασε με το διπλό παρά την κακή εικόνα της ομάδος και την κούραση από το παιχνίδι του κυπέλλου.

Το 1ο γκολ ήρθε σχετικά νωρίς στο 20' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντινίδη που βρήκε τον Λυκίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή και μετά από ωραίο κοντρόλ έκανε το σουτ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα.



Στο 24' ήρθε η τρομερή έμπνευση του Κωνσταντινίδη να βάλει την μπάλα στο πλεκτό μετά από αριστοτεχνικό σουτ που προηγήθηκε από ατομική ενέργεια του ιδίου. Το 2-0 ήταν και τελικό σκορ ημιχρόνου με τις δυο ομάδες να μην έχουν κάτι το ιδιαίτερο στο 2ο ημίχρονο.

Κι ενώ το παιχνίδι έδειχνε να τελειώνει, ο Αραβίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 85' λεπτό μετά από ωραία συνεργασία και άψογο τελείωμα με λόμπα από τον επιθετικό της Τραπεζούντας.


Εθνικός Νέας Τραπεζούντας(Μάκης Κωνσταντινίδης): 1. Αγοραστός Νίκος 2. Μούκας Νίκος 3. Αντωνιάδης Μιχάλης 4. Μιχαηλίδης Αλέξανδρος 5. Τερζίδης Περικλής 6. Τερζίδης Χρήστος 7. Λυκίδης Ανέστης 8. Ζαννέτας Ιωακείμ 9. Κωνσταντινίδης Γιώργος(83' Βόνυ) 10. Παπαδόπουλος Βασίλης(74' Ιωαννίδης) 11. Αραβίδης Γιώργος 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου-Θερμαϊκός Κορινού 1-0 To γκολ-επίμαχη φάση του αγώνα

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς