Έκκληση για βοήθεια σε συνάδελφο ε.α. Ανθστή.

Ανάγκη Στήριξης Συναδέλφου

Αξιότιμοι κύριοι Συνάδελφοι

Το σπίτι που κάηκε στη Χίο την 20 Δεκ.2016 ανήκε στον συνάδελφό μας και μέλος της μεγάλης μας οικογένειας ,ε.α. Ανθστή(ΤΘ) Δημοσθένη Καλούδη του Νικολάου που το είχε αποκτήσει με δάνειο από το Τ.Π.Δ. και το πληρώνει ακόμα.



Ο συνάδελφος είναι πολύτεκνος με 5 παιδιά. Τώρα φιλοξενείται σε ένα μικρό διαμέρισμα-κελί που του παραχώρησε η ενορία του. Οι άνθρωποι έχασαν τα ΠΑΝΤΑ .Ο ΠΣΑΕΜΘ θα μεριμνήσει άμεσα για την βοήθεια στον συνάδελφο μας .Περιμένουμε από τον καθένα  να δείξει την ευαισθησία της όπως πάντα πράττει και να κινητοποιηθεί για την στήριξη της οικογένειας αυτής.


Από οικιακό εξοπλισμό δεν έχει τίποτα!!!Θα προτείναμε να του στείλουμε σαν σύλλογος κάποιες ηλεκτρικές συσκευές π.χ. ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο.

Όποιος συνάδελφος θέλει να βοηθήσει για το σκοπό αυτό μπορεί να το κάνει, καταθέτοντας ότι ποσό επιθυμεί στο λογαριασμό του συλλόγου μας μέχρι την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016.

Ο σύλλογος θα έρθει σε συνεννόηση με τον Κωτσόβολο Χίου, ώστε να του δώσουν ΑΜΕΣΑ όποια ηλεκτρική συσκευή χρειάζεται.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. λογαριασμού: 5354-014426-315 ΙΒΑΝ : GR51 0172 3540 0053 5401 4426 315  περιμένουμε την έμπρακτη συμπαράσταση για τον συνάδελφο μας. 

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά. 

Είμαστε δυνατοί και δεν το βάζουμε κάτω με ΤΙΠΟΤΑ!!!


εκ του ΔΣ ΠΣΑΕΜΘ




Σχόλια

  1. Αυτονόητο και καθήκον μου όπως και κάθε συναδέλφου μας. Εύχομαι μόνο να έχει αντίκρισμα η όλη προσπάθεια ώστε να μαζευτούν πολλά χρήματα και να μπορέσει ο σύλλογος να προσφέρει απλόχερα γενναιόδωρη βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου-Θερμαϊκός Κορινού 1-0 To γκολ-επίμαχη φάση του αγώνα

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς