Δρομολογείται ανακαίνιση του παιδικού σταθμού Κορινού, από την εταιρεία ΙΚΕΑ.

Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκε εχθές το πρωί ο παιδικός σταθμός Κορινού, από τον περιφερειακό διευθυντή του ΙΚΕΑ κ. Υφαντίδη όπου τον συνόδευαν και δύο διακοσμήτριες υπεύθυνες για το πρόγραμμα "σταθμοί χαράς" και μέτρησαν τους χώρους τον φωτογράφισαν προκειμένου να ετοιμάσουν τα σχέδια της παρέμβασης η οποία έχει δρομολογηθεί για τέλη Γενάρη του νέου έτους.


Πρόκειται για νέα υλικοτεχνική υποδομή, κουρτίνες, χαλιά, παιχνίδια κτλ.

Όπως μας δήλωσε η κ. Φωτεινή Καρασερίδου, η όλη προσπάθεια ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2016 όταν με επιστολή που έστειλε στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΕΑ  τον Απρίλιο του 2016 η εταιρεία ανταποκρίθηκε θετικά.

΄Εκτοτε ενημερώθηκε ο Δήμαρχος ο οποίος ενέκρινε την ανακαίνιση και δήλωσε τη στήριξη του για τυχόν παρεμβάσεις στο κτίριο από πλευράς του δήμου (ελαιοχρωματισμό, ηλεκτρολογικά).

Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ κ. Παυλίδης που επικρότησε τις ενέργειες και δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες ανακαίνισης και τέλος ενημερώθηκε η διευθύντρια του παιδικού σταθμού κα. Ιωαννίδου για να φροντίσει για την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού τις μέρες της ανακαίνισης και έτσι συνεχίστηκαν οι επαφές με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΙΚΕΑ κα.Χρηστοφή μέχρι και σήμερα όπου  πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία.

Από την ανακαίνιση της ΙΚΕΑ σε παιδικό σταθμό του Αετού Γρεβενών

Η παρέμβαση θα γίνει στις δυο τάξεις που φιλοξενούν τα παιδιά, στο χώρο της τραπεζαρίας καθώς και στο χώρο υποδοχής που όπως ανέφεραν οι διακοσμήτριες θα γίνει σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα λειτουργίας παιδικών σταθμών.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου-Θερμαϊκός Κορινού 1-0 To γκολ-επίμαχη φάση του αγώνα

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς