Αποστολή Χρηματικής Ενίσχυσης σε Ε.Α. Συνάδελφο από τον ΠΣΑΕΜΘ και τους Φίλους του Συλλόγου.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

Ο σύλλογος μας μετά από το κάλεσμα που απεύθυνε στους συναδέλφους και φίλους για ενίσχυση  της οικογένειας του ε.α Ανθστη(ΤΘ) κ. Καλούδη Δημοσθένη που κάηκε το σπίτι του ολοσχερώς στην Χίο, μετά από 4 ημέρες συγκέντρωσε το ποσό των  4.169€ χάριν στην ανταπόκριση των ε.α. και ε.ε. συναδέλφων των Ε.Δ. και των Σ.Α. καθώς και των ιδιωτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.


Επίσης μετά από απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου μας αποφασίστηκε η επιπλέον αποστολή του ποσού των 500€ από το ταμείο του συλλόγου μας για τον ίδιο σκοπό.

Σήμερα 30η Δεκεμβρίου 2016 έγινε η μεταφορά στο λογαριασμό του συναδέλφου μας των 2 ποσών μέσω τράπεζας Πειραιώς και εμβάσματος από Eurobank αντίστοιχα.





Για μια ακόμα φορά ο σύλλογός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους ε.α. και ε.ε. του Σ.Ξ., της Π.Α. και του Π.Ν.  και των Σ.Α. όλων των βαθμών και κατηγορίας προέλευσης που επώνυμα και ανώνυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όλους τους ιδιώτες, τον  κ. Αρχηγό ΓΕΣ  και τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ ,την Ε.Α.Α.Σ και τα τοπικά της παραρτήματα που ενδιαφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή καθώς και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.  που προέβαλλαν το κάλεσμά μας.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά!!!

Ζήτω οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!!!
Ζήτω η Ελλάς!!!

εκ του Δ.Σ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου-Θερμαϊκός Κορινού 1-0 To γκολ-επίμαχη φάση του αγώνα

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς