Θερμαϊκός Κορινού - Ταύρος Ελάφου 6-3, για την 14η αγωνιστική της Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πιερίας.

Μια άνετη νίκη η σημερινή για τον Θερμαϊκό που πέτυχε  δίχτυα 6 φορές, φτάνοντας συνολικά τα 52 γκολ στο πρωτάθλημα  που είναι η πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος αλλά και ατομικά στην ομάδα, η καλύτερη επίθεση τις τελευταίας 3ετίας, αν αναλογιστεί κανείς ότι στα προηγούμενα δύο χρόνια δεν ξεπερνούσε τα 52 γκολ και με την λήξη του πρωταθλήματος που συμμετείχε.


Όσο για την άμυνα του κι αυτή η καλύτερη του πρωταθλήματος που μόλις σήμερα έφτασε τα 10 γκολ κατά.

Για πρώτη φορά φέτος ο Θερμαϊκός σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος αγωνίστηκε με τις κόκκινες εμφανίσεις, κατόπιν εντολής του διαιτητή, γιατί και οι φιλοξενούμενοι είχαν μπλε φανέλες.  

Γκολ:

Κατσούλης Αστέρης με κεφαλιά από την μικρή περιοχή μετά από επαναφορά της μπάλας η οποία βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι στο σουτ που έκανε ο Κατσούλης Βαλαντης 1-0.

Η Έλαφος ισοφάρισε σε 1-1 στο  αλλά η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, διότι ο Σπανός Γιώργος στο 38' με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-1 το οποίο και ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Κορινός μπήκε πολύ δυνατά και πέτυχε δυο γκολ σε διάστημα 5' λεπτών, το 3-1 έκανε ο Κατσούλης Αστέρης με σουτ έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Ζαπουνίδη Μπάμπη.

Το δείκτη του Σκορ ανέβασε σε 4-1 ο Ζαπουνίδης  μέσα από την περιοχή με πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια του Στεφανίδη ο οποίος από πλάγια θέση έσπασε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα.

Το 5-1 έκανε πάλι ο Ζαπουνίδης μετά από μπαλιά του Πολυτίδη Γιώργου.

Το σκορ για τον Κορινό έκλεισε ο Πολυτίδης με ατομική ενέργεια γράφοντας το 6-1.

Η Έλαφος  μείωσε σε 6-3 στα τελευταία λεπτά, διότι οι παίκτες του Κορινού έσβησαν κυριολεκτικά τις μηχανές για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης  με την Καρίτσα, που θα διεξαχθεί στις 14:15 στο δημοτικό γήπεδο Κορινού.

Θερμαϊκός Κορινού(Ρούλης Παπαδόπουλος):1. Δημητρίου Νίκος 2. Μαυρίδης Τάκης 3. Αντωνιάδης Άγγελος 4. Πολυτίδης Γιώργος 5. Μαυρίδης Μάκης(50’ Ορφανίδης Γιάννης) 6. Σπανός Γιώργος(55’ Ταγκαλίδης Αλέξης)  7. Κατσούλης Βαλαντης 8. Χνούδας Θόδωρος 9. Στεφανίδης Νίκος(70’ Καρμίρης Ηρακλής) 10. Κατσούλης Αστέρης 11. Ζαπουνίδης Μπάμπης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου-Θερμαϊκός Κορινού 1-0 To γκολ-επίμαχη φάση του αγώνα

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς