Τραγωδία στην Κατερίνη, 3 συμπολίτες μας νεκροί.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Κατερίνη σήμερα τα χαράματα στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην πενταώροφη πολυκατοικία της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76 απέναντι από το πάρκο με τραγικό απολογισμό να χάσουν την ζωή τους δύο αδέρφια και την κόρη του ενός, η οποία διέμενε με τον πατέρα της στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας.


Η πυρκαγιά προκλήθηκε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας. όπου διέμενε ο 77χρονος. Από τις αναθυμιάσεις του καπνού κατέληξαν και ο αδερφός του 77χρονου με την 43χρονη κόρη του, οι οποίοι διέμεναν στον δεύτερο όροφο.

Τα τραγικά θύματα της φονικής πυρκαγιάς είναι ο 77χρονος Περικλής Χατζηγιάννης, ο 81χρονος Γιώργος Χατζηγιάννης και 43χρονη κόρη του, Δήμητρα Χατζηγιάννη.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως διασώστες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και κατάφεραν να απομακρύνουν με ασφάλεια οχτώ ενοίκους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.πηγή :lefteria.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού