Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παρέδωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας.

Για ακόμη μια χρονιά, το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας  συγκέντρωσε εθελοντικά τρόφιμα και διάφορα είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας στους ασθενέστερα οικονομικά δημότες που το έχουν ανάγκη.  


Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν από κλιμάκιο της  Διεύθυνσης Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα,  ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου της Ιεράς Μητρόπολης, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες ενόψει των Εορτών.

Τις θερμές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου προς τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τζήμα  για την πρωτοβουλία αυτή, μετέφερε  ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Λεοντιάδης, ο οποίος  υπογράμμισε ότι η  συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί  μια πράξη  ευαισθησίας και ανθρωπιάς από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην   στήριξη, τις Άγιες αυτές Ημέρες,  πολλών οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης και τα Ενοριακά Παραρτήματά του, παρά τις πολλές δυσκολίες, έχουν κατορθώσει να στηρίζουν σταθερά και σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση πεντακόσιες οικογένειες Πιεριέων με είδη διατροφής και είδη καθαριότητας και υγιεινής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς