Αίγιο: Είδα τα παιδιά μου και την γυναίκα μου να πετάγονται στον αέρα!!!

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε ο ίδιος, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, για τα όσα έζησε η οικογένειά του, στο τρενάκι «του τρόμου»:
«Δόξα τω Θεό που η οικογένειά μου είναι καλά. Κατά την άποψή μου, γιατί ήμουν πολύ κοντά, δεν είχε τόση ταχύτητα το τρενάκι στο προηγούμενο γκρουπ. Όταν μπήκε η οικογένειά μου ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα. Είδα στη στροφή το τελευταίο βαγόνι να φεύγει και τα παιδιά μου και η σύζυγός μου σηκώθηκαν στον αέρα σαν φύλλα!.. Δεν ήξερα τι θα δω κάτω στο τσιμέντο! Έτρεξα, φώναζα, ούρλιαζα «τα παιδιά μου, τα παιδιά μου»! Είδα πρώτα τον μεγάλο μου τον γιο, μετά τον Κωνσταντίνο και μετά την Εύη. Τα πήρα αγκαλιά και προσπαθούσα να τα ηρεμήσω. Πήγα στη σύζυγό μου, ήταν αναίσθητη, είχαν γυρίσει τα μάτια της και νόμιζα ότι πέθανε. Χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την πυροσβεστική γιατί εγκλωβίστηκε κάτω από τη σκαλωσιά, στη βάση για το τρενάκι. Η γυναίκα μου για ένα δεκάλεπτο δεν είχε επικοινωνία. Φώναζα να έρθει γιατρός, υπήρχαν δύο γυναίκες γιατροί και της πήραν το σφυγμό και με ηρέμησαν ότι είχε σφυγμό».
Ο πατέρας ξεσπάει, καθώς συνειδητοποιεί ότι θα μπορούσε να είχε χάσει την οικογένειά του.

Αυτή η εικόνα δε θα μου φύγει ποτέ απ’το μυαλό, να βλέπεις τα παιδιά σου στον αέρα! Είναι έγκλημα αυτό! Να πηγαίνεις να διασκεδάσεις και… δεν ξέρεις αν θα πάρεις τα παιδιά σου πίσω στο σπίτι; Έστησε ο άλλος αυθαίρετο (λούνα παρκ); Ρεύμα από πού πήρε; Το λούνα παρκ το έστηναν μία εβδομάδα μέσα στην πόλη και δεν το είδε κανένας;»


2.000 άνθρωποι ήταν χθες στο παράνομο λούνα παρκ!

Μόνο ανατριχίλα προκαλεί η σκέψη για το τι χειρότερο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο παράνομο αυτό λούνα παρκ, στο οποίο την ώρα του ατυχήματος ήταν 2.000 άνθρωποι! Μάλιστα, σύμφωνα με τον πατέρα αλλά και την δικηγόρο της οικογένειας, αν δεν είχε γίνει το ατύχημα, σήμερα θα πήγαιναν εκεί σχολεία της περιοχής!

Την ίδια ώρα, ο Δήμος, δηλώνει ναι μεν ότι δεν είχε δώσει άδεια στο υπαίθριο λούνα παρκ αλλά… δεν μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις στο γιατί τελικά και πώς, λειτούργησε το λούνα παρκ.

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Αιγιαλείας, Γιώργος Ντέσκος, είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live: «Οι υπηρεσίες του Δήμου δεν είχαν καμία ενημέρωση… Δεν έγινε κάποια καταγγελία για το θέμα… Δεν πήρε ρεύμα ο επιχειρηματίας από εμάς.»

Στο νοσοκομείο η μητέρα – Καλά στην υγεία τους τα τρία παιδάκια

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο σύζυγος της τραυματισμένης γυναίκας, εκείνη νοσηλεύεται με μετατόπιση σπονδύλων. Ωστόσο «οι γιατροί μας είπαν ότι αν είχε χτυπήσει λίγο πιο κάτω, νωτιαίο μυελό, η γυναίκα μου θα είχε μείνει ανάπηρη» ανέφερε ο ίδιος.

Δικηγόρος οικογένειας: Θα κινηθούμε δικαστικά και για τον Δήμο

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρία Ιατροπούλου «το σημείο που έγινε το ατύχημα, με το σημείο που έγινε η κεντρική εκδήλωση για τα Χριστούγεννα απέχουν 5 βήματα. Η κατασκευή του τρένου γινόταν 10 μέρες, Ο Δήμος λοιπόν δεν έχει καμία δικαιολογία να λέει ότι δεν γνώριζε.Η δημοτική αρχή πρέπει να πάρει την ευθύνη της. Είναι ντροπή να λέει ο Δήμος ότι δεν είχε άδεια ο επιχειρηματίας. Και πώς έχτισε ο επιχειρηματίας μέσα στην πλατεία αυτή την επιχείρηση; Ρεύμα από πού πήρε; Πήρε από την κεντρική κολώνα του Δήμου. Είναι θαύμα ότι δε θρηνήσαμε θύματα. Ήταν 2.000 άνθρωποι εκεί… «

Η δικηγόρος προσθέτει ότι εκτός από τον επιχειρηματία του λούνα παρκ, η οικογένεια θα κινηθεί δικαστικά και εναντίον της δημοτικής αρχής.

Προκλητική η πλευρά του επιχειρηματία: «Μήπως σηκώθηκε η μητέρα;»

Στο μεταξύ, από την πλευρά του επιχειρηματία του λούνα παρκ, αφήνεται να εννοηθεί ότι μπορεί η μητέρα να σηκώθηκε από τη θέση της ενώ ήταν σε κίνηση το τρενάκι και για το λόγο αυτό να έγινε το ατύχημα.

«Αυτή μήπως σηκώθηκε και χτύπησε παλαμάκια και έχασε την ισορροπία της. Εδώ μηχανική βλάβη δεν υπάρχει πουθενά στο τρενάκι» ειπώθηκε μεταξύ άλλων στο tempo24. 

Ακούστε τις σχετικές δηλώσεις:


Πηγή:www.newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγιασμός Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» στον Κορινό

Ομιλία Κ. Κουκοδήμου στον Κορινό - Ηχηρό το μήνυμα νίκης

Έκθεση φωτογραφίας από την Ιωάννα Τριγώνη, στο αναψυκτήριο '' Μπουμπού'' στον Κορινό