Συγχαρητήρια για την προαγωγή τουΤαξχου Μαντζούκα Αθανάσιο σε Υποστράτηγο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σ τον συντοπίτη και αγαπητό φίλο Αθανάσιο Μαντζούκα Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο, που προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου.



Το καθήκον και η προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και στην ίδια την κοινωνία, αποτέλεσαν πρωταρχικό του μέλημα, σε όλη του την πορεία.

Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει το ήδη επιτυχημένο έργο του. 

Κώστας Κουκοδήμος

*********


Εκφράζω από καρδιάς, τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο, Αθανάσιο Μαντζούκα, για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστρατήγου.


Με πρώτιστο στόχο την ασφάλεια και τη  βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των πολιτών, είμαι βέβαιος, ότι, θα συνεχίσει το  πολύπλευρο και ουσιαστικό έργο που διαχρονικά επιτελεί.


Η πολυετής διακεκριμένη πορεία του στην ΕΛ.ΑΣ., το ήθος, η αποτελεσματικότητα και η επαγγελματική του αφοσίωση, αποτελούν εχέγγυα ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου και αποδοτικού έργου. 


Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης



********

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε τον συμπολίτη μας Ταξίαρχο, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστράτηγου.

Του ευχόμαστε υγεία, καλή δύναμη, με πολλές επιτυχίες στη ζωή του και καλή συνέχεια στο επιτυχημένο έργο του. Είναι χαρά και τιμή για την Πιερία στην οποία έχει υπηρετήσει σε όλες τις θέσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα.

Εκφράζουμε την πεποίθηση ότι η άψογη συνεργασία μας θα συνεχιστεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Για το Δ.Σ. του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού