Συλλήψεις στην Πιερία για κλοπές, παράβαση περι νομοθεσίας αλλοδαπών και παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος 33χρονης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2017 φιλοξενούμενη σε σπίτι ιδιοκτησίας 57χρονης ημεδαπής στην Κατερίνη, αφαίρεσε χωρίς να γίνει αντιληπτή, κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της παθούσας. 




Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι παρέδωσε  κοσμήματα έναντι χρηματικής αμοιβής, σε 37χρονο και 27χρονη, υπαλλήλους επιχείρησης, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, όπως και η 38χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης. 

Σε έρευνα της οικίας της 33χρονης εντοπίσθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν.

*********

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το Δεκέμβριο του 2017, μέσα σε χώρο καταστήματος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από τσάντα 42χρονης, ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.

                                                               
                                                                *********

Συνελήφθη χθες (27-1-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει με το όχημά του, 4 ομοεθνείς του, που παρέμεναν παράνομα στη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, καθώς και 4 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του 51χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

*********

Συνελήφθη χθες (27-1-2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 21 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. 

Επιπλέον, ο 38χρονος παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών όπου εμφανίζονταν τα παράνομα παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. 

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και ο 51χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς