Κοπή Βασιλόπιτας και Απολογισμός της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων.

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας και απολογισμός πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε από το διοικητικό συμβούλιο της στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων.



Την εκδήλωση ευλόγησε ο αιδεσιμότατος  Γεώργιος Μογλενίδης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίων Κων/νου & Ελένης Αμυνταίου.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ακριτίδης Ευάγγελος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την έμπρακτη  και καθοριστική στήριξή τους. 








 Ένα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε  ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κων/νος, καθώς και ο πρόεδρος της Εύξεινου Λέσχης Φιλώτα κ. Αλεξανδρίδης Βασίλειος.




Το φλουρί στο παιδικό τμήμα έτυχε η μικρή Γεωργία που κέρδισε μια δωροεπιταγή 50€ χορηγία  του συλλόγου, για το  κατάστημα κοσμημάτων Λοβάτση στο Αμύνταιο , ενώ το φλουρί στους μεγάλους έτυχε ο κ. Σωτήρης Καλαϊτζινός που κέρδισε ένα αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση οι γυναίκες του συλλόγου ετοίμασαν και προσέφεραν  διάφορα εδέσματα, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη τους για το σύλλογο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού