Εποικοδομητική συνάντηση του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη με παράγοντες του νέου αθλητικού φορέα πετοσφαίρισης

Σημαντικό γεγονός συνιστά για τον αθλητισμό της Πιερίας, η συγχώνευση των τμημάτων βόλεϊ του Πιερικού και του Αρχελάου αντίστοιχα, καθώς λεπτομέρειες μόνο απομένουν για την τυπική επικύρωσή της. Η θετική αυτή εξέλιξη τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στο γραφείο του, με αθλητικούς παράγοντες των δύο ομάδων, οι οποίοι «τρέχουν» τις εξελίξεις και ειδικότερα με τους Αντώνη Γαλάνη, Χρήστο Τασχουνίδη, Κώστα Σαρρή, Σοφοκλή Καλιακό. 



Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, ο οποίος όπως είναι γνωστό, στη διάρκεια των γυμνασιακών και των φοιτητικών χρόνων υπήρξε αθλητής της ομάδας πετοσφαίρισης (και Στίβου) του Αρχελάου Κατερίνης: «Δύο ομάδες τις πόλης μας που έδωσαν σημαντικές διακρίσεις και σπουδαία ταλέντα στο ελληνικό βόλεϊ ενώνουν τις δυνάμεις τους. Είναι μία εξέλιξη η οποία συνιστά σημείο αναφοράς, θετικού παραδειγματισμού, καθώς και ιστορική στιγμή, όχι μόνο για την πόλη της Κατερίνης αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό ευρύτερα. Ο δρόμος της συνεργασίας και της συστράτευσης των δυνάμεων έχει μόνο πλεονεκτήματα. Την πρωτοβουλία αυτή ο Δήμος Κατερίνης, ο οποίος διαχρονικά έχει αποδείξει ότι επενδύει στον αθλητισμό στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις». 

Από την πλευρά τους, τα μέλη των δυο ομάδων τόνισαν μεταξύ άλλων: «Εργαζόμαστε μεθοδικά και έχουμε την υποχρέωση να πετύχουμε για να δικαιώσουμε τις υψηλές προσδοκίες που έχουν τεθεί. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ο οποίος είναι πάντα κοντά μας, και στηρίζει έμπρακτα το συγκεκριμένο εγχείρημα». 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, στην πρόσφατη γενική συνέλευση του Πιερικού επισημάνθηκε ότι υφίσταται όρος για την τροποποίηση του καταστατικού και κινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες. Για να μη χαθεί όμως η επικείμενη αγωνιστική χρονιά ήδη προχώρησε η συγχώνευση στο τμήμα ανδρών και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 αποφασίστηκε να λάβει μέρος ο Πιερικός. Γενικότερα, η άρτια συνεργασία των δύο συλλόγων που ενώνουν εφεξής τις δυνάμεις τους αποτυπώνεται ήδη σε όλα τα τμήματα βόλεϊ (παιδικά, εφηβικά κ.λ.π.). 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς