Hμερήσια εκδρομή μελών του γραφείου νεότητας της Ι. Μ. Κίτρους


Μέσα στα πλαίσια των νεανικών καλοκαιρινών αποδράσεων που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Αυγούστουη 2ηημερήσια εξόρμηση μελών του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.



Συγκεκριμένα, συμμετείχαν 40φοιτητές και μαθητές λυκείου, η οποία περιελάμβανε αρχικά επίσκεψη στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Γέφυρας Θεσσαλονίκης, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Στρατιωτικό Διοικητή της περιοχής, Ταξίαρχο Αθανάσιο Βοσνακίδη.

Εκεί οι νέοι, αφού προετοιμάστηκαν κατάλληλα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο, ξεναγήθηκαν από τους υπευθύνους του μουσείου σε όλους τους χώρους και παρακολούθησαν ειδικό ντοκιμαντέρ.




Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Γρηγορίου Παλαμά Κουφαλίων, όπου οι νέοι έγιναν δεκτοί εγκάρδια από την Ηγουμένη Γερόντισσα Ξένη και τη Μοναστική Αδελφότητα.

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με την τέλεση του Μικρού Παρακλητικού Κανόνα, που τελέστηκε στο Ναΰδριο της Αγίας Τριάδας και Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Αιγίνιο Πιερίας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού