Τα τρίτα του γενέθλια γιορτάζει σήμερα το korinosnews.

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια που το korinosnews βγήκε στον ''αέρα''.

Πως γεννήθηκε αυτή η ιδέα….; Όλα ξεκίνησαν μια ωραία μέρα στην προσπάθεια μου να αναζητήσω μια διαδικτυακή πληροφορία για μια υπηρεσία στον Κορινό. Φυσικά περιττό να πω… ότι η αναζήτηση δεν ευδοκίμησε!!! Και κάπως έτσι απλά και φυσικά σκέφτηκα ότι πραγματικά λείπει ένα ψηφιακό μέσο από τον τόπο μου που θα μπορεί ο καθένας να μάθει τα νέα σαν να διαβάζει εφημερίδα πίνοντας τον πρωινό ή απογευματινό του καφέ.



Βεβαίως το γεγονός ότι απουσιάζω από τον τόπο μου για πάνω από 20 χρόνια και η αίσθηση που νιώθεις  σαν να ξεθωριάζουν σιγά-σιγά στο μυαλό σου ολοένα και περισσότερο, πρόσωπα και καταστάσεις, ήταν ίσως ο πραγματικός λόγος  που ισχυροποίησε την σκέψη μου.

Σήμερα λοιπόν σε μια προσπάθεια να θυμηθώ , θα έπαιρνα όρκο πως  από την στιγμή που έκανα την ρητορική ερώτηση… «Λες…;»..μέχρι και την υλοποίηση, μεσολάβησαν θαρρώ μόνο μερικά μαγικά λεπτά…

Έτσι στις 24 Αυγούστου 2015 στις 17:30, βγήκε η σελίδα στον διαδικτυακό χώρο με το όνομα korinospress, για να αντικατασταθεί μια βδομάδα αργότερα σε korinosnews!!!

Τελικά το ενδιαφέρον σας αποδείχθηκε πολύ ζωηρό, αφού αγκαλιάσατε το blog από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Του λόγου το ακριβές τεκμηριώνεται πληρεστέρα από τις αναγνώσεις σας.

Τον πρώτο κιόλας χρόνο καταφέραμε να έχουμε πετύχει 135.000 αναγνώσεις, το δεύτερο χρόνο τις 400.000 και τον τρίτο χρόνο φτάσαμε σχεδόν τις 750.000 ... Μια ολοένα σταδιακή άνοδο που μου δίνει την χαρά και την αυτοπεποίθηση να συνεχίσω με αμείωτο ενδιαφέρον και αφοσίωση.

Επομένως οι αριθμοί μιλούν και λένε την δική τους ιστορία…

Μια ιστορία όπου στο βάθος αχνοφαίνεται ένας Κορινός πρωταγωνιστής των εξελίξεων και όχι πια κομπάρσος…



Με εκτίμηση


Σάββας Σεϊταρίδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού