Άδεια Κατασκευής Κεραίας Σταθμού Ξηράς της WIND στη Θέση ΚΟΡΙΝΟΣ (1201526), λόγω Δομικών Αλλαγών και Τροποποίησης Κεραιοσυστημάτων

H φώτο επιλέχθηκε τυχαία από το site www.kalimera-arkadia.gr

H Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), 

Αποφασίζει
Αντικείμενο της Άδειας 

1. Τροποποιεί την χορηγηθείσα Άδεια Κατασκευής Κεραίας Σταθμού Ξηράς στη θέση ΚΟΡΙΝΟΣ (1201526) με την υπ΄ αριθ. ΑΠ: 5578/Φ610/14/4/2011 Απόφαση της ΕΕΤΤ, στην Εταιρεία “WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ” που εδρεύει στην οδό Λεωφ. Κηφισίας 66, Τ.Κ. 151 25 - Μαρούσι, με ΑΦΜ 099936189 και ΑΡΜΑΕ 48025/01ΑΤ/Β/01/26/03 (εφεξής ο “Κάτοχος της Άδειας”), για την Κατασκευή (Εγκατάσταση) Κεραίας Σταθμού στην Ξηρά, υπό τους όρους και τις προϋποθέσειςπου διαλαμβάνονται στην παρούσα (εφεξής “η Άδεια”), στη θέση και με τα χαρακτηριστικά που ακολουθούν: 



Η κατασκευή κεραίας μπορεί να φέρει κεραίες εκπομπής και λήψης για την παροχή ασύρματων δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών υπό καθεστώς Γενικής Άδειας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Γνωμάτευση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, ως ακολούθως: α) Μέχρι 8 κεραίες εκπομπής - λήψης (4 WIND, 4 VODAFONE) για να παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών σύμφωνα με τον παρακάτω Πίνακα: 


β) Κατ' ανώτατο όριο μέχρι 25 μικροκυματικές κεραίες για την υλοποίηση δισημειακών μικροκυματικών ραδιοζεύξεων. 

2. Σύμφωνα με το άρθρο 30, παρ. 17, εδ. Ε2. του Ν. 4070/2012, μετά την έκδοση της Άδειας ο κάτοχος δύναται να προβεί στην εγκατάσταση και λειτουργία της κατασκευής κεραίας και επιτρέπεται η σύνδεση της κατασκευής κεραίας με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας, 

3. Η παρούσα Απόφαση δεν παρέχει δικαίωμα εγκατάστασης της κατασκευής κεραίας χωρίς την συμφωνία του κύριου του ακινήτου, του οικοπέδου, ή της έκτασης επί της οποίας τοποθετείται κατασκευή κεραίας, ούτε υποχρεώνει τον κύριο του ακινήτου, του οικοπέδου ή της έκτασης επί της οποίας τοποθετείται η κατασκευή κεραίας να αποδεχτεί την εγκατάσταση της κατασκευής.

Υποχρεώσεις του Κατόχου της Άδειας 

1. Ο Κάτοχος της Άδειας οφείλει να συμμορφώνεται προς τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας και ιδίως υποχρεούται: α. να τηρεί τις διατάξεις σχετικά με την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα, όπως αυτές ορίζονται στο Π.Δ. 44/2002 (ΦΕΚ 44/Α΄/7.2.2002) και την εκάστοτε ισχύουσα κείμενη σχετική νομοθεσία, β. να τηρεί τα όρια ασφαλούς έκθεσης του γενικού πληθυσμού σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, όπως αυτά προκύπτουν από την υποβληθείσα μελέτη ραδιοεκπομπών κεραίας, για την οποία δόθηκε η σύμφωνη γνώμη της Ε.Ε.Α.Ε., σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 30, παράγραφοι 9 και 10, του Ν.4070/2012 και την ΚΥΑ αριθμ. 53571/3839 (ΦΕΚ 1105/Β΄/2000). 

2. Κάθε Κάτοχος Άδειας υποχρεούται να έχει διαρκώς αναρτημένη, κοντά στη βάση της, ευανάγνωστη ανεξίτηλη πινακίδα, στην οποία θα αναγράφονται η επωνυμία του Κατόχου της Κατασκευής, ο αριθμός εγγραφής της κατασκευής κεραίας και ο αριθμός της θέσης αυτής, όπως αναφέρεται στην Άδεια του Κατόχου. 

3. Ο Κάτοχος της Άδειας οφείλει να την κοινοποιεί στον αρμόδιο Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού της θέσης εγκατάστασης της κατασκευής κεραίας. 

4. Ο Κάτοχος της Άδειας οφείλει να διευκολύνει, σε κάθε περίπτωση που θα του ζητηθεί, την πραγματοποίηση ελέγχων και μετρήσεων στην εν λόγω εγκατάσταση, από αρμόδια ή εξουσιοδοτημένα Όργανα της Πολιτείας. 

5. Οι Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις, τις οποίες υποχρεούται να τηρεί ο κάτοχος της Άδειας, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής και τροποποιούνται αυτοδίκαια, εφόσον τροποποιούνται τα άρθρα 5 και 6 της ΚΥΑ αριθ. οικ. 174610/1- 9-2014 (ΦΕΚ 2498/Β΄/19-9-2014). 

6. Η παρούσα Άδεια σε καμία περίπτωση δεν αφορά σε συνοδά έργα οδοποιίας. 

7. Η παρούσα Άδεια σε καμία περίπτωση δεν απαλλάσσει τον Κάτοχο από την υποχρέωση τήρησης ειδικών διαδικασιών και προϋποθέσεων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία για την εγκατάσταση της κατασκευής κεραίας, όπως ενδεικτικά οι διατάξεις του Ν.998/1979 ως ισχύει. 

8. Η παρούσα Άδεια σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά άδειες ή και εγκρίσεις που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία, και για τις οποίες ο Κάτοχος δεν έχει υποβάλει την αντίστοιχη αίτηση ως μέρος του ολοκληρωμένου φακέλου που υποβάλλεται στο ΣΗΛΥΑ σύμφωνα με την παρ. 17 του άρθρου 30 του Ν. 4070/2012 για την έκδοση του Πιστοποιητικού Πληρότητας και της Άδειας Κατασκευής Κεραίας. 

H ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Δρ. Αγγελική Σγώρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς