1η Συνεδρίαση Συμβουλίου Κοινότητας Κορινού σήμερα Δευτέρα 23 Σεπ 2019

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 3852/2010 σας καλούμε σε συνεδρίαση στο δημοτικό κατάστημα Κορινού την 23 Σεπ 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 με τα παρακάτω θέματα:



1. Εισήγηση για έλεγχο επικινδυνότητας από ειδικούς του Δήμου όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της κοινότητας Κορινού σε δημοτικά σχολεία, γυμνάσιο, λύκειο, νηπιαγωγεία, παιδικό σταθμό, γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς και των παιδικών χαρών της κοινότητας.


2.  Σύσταση ομάδας εθελοντών αντιμετώπισης κρίσεων(φυσικών καταστροφών).

3.  Εισήγηση για μεταφορά Κ.Ε.Π. στην κοινότητα Κορινού.

4. Γυμναστήριο Κορινού: Εισήγηση για έλεγχο επικινδυνότητας. επικίνδυνες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ανύπαρκτοι χώροι υγιεινής, τουαλέτες, αερολέβητας. Επικίνδυνα όργανα γυμναστικής(χαλασμένα). Εισήγηση για επισκευές.

5. Εισήγηση για μελέτη σήμανσης φωτισμού στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και ασφαλτρόστρωση των δρόμων περιμετρικά όπου δεν υπάρχει.

6. Εισήγηση για υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ στον Κορινό δυο φορές την εβδομάδα για εξοφλήσεις λογαριασμών και πληρωμής οφειλών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Κορινού και των 4 γειτονικών κοινοτήτων.

7. Δημιουργία χώρου καταστροφής κλαδιών και τοποθέτηση κάδων για στερεά υλικά(μπάζα) σε διάφορα σημεία του οικισμού του Κορινού(κοιμητήρια κ.α)

8. Εισήγηση για μελέτη μεταφοράς Ηρώου μαζί με μνημείο για την γενοκτονία του Ποντιακού ελληνισμού στον χώρο πίσω από τον Ι. Ν. Αγ. Παντελεήμονα.

9. Εισήγηση για μελέτη κατασκευή προειδοποιητικής μπάρας ύψους στην υπόγεια διάβαση.

10. Εισήγηση για επέκταση δικτύου άρδευσης έως κτήμα Τζατζάλα. Το σκάψιμο το αναλαμβάνει ο ίδιος.

11. Εισήγηση για γνωμοδότηση περί της έγκρισης της εισόδου - εξόδου οχημάτων του ''Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής Εμπορευμάτων'' ιδιοκτησίας Γεωργίου Παπανικολάου σε δημοτική(αγροτική) οδό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού