Επίσκεψη Ρουμανικής αποστολής στο Επιμελητήριο Πιερίας



Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «Στόχος μας η ενίσχυση του διμερούς εμπορίου και η ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ Ελληνικών και Ρουμανικών εταιρειών».

Σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Πιερίας πολυμελής αντιπροσωπεία από τη Ρουμανία όπου τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου



Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Νομάρχης Τέλεορμαν κ. Cristescu Ionel Dănuț, η Σύμβουλος Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη κα. Simona Dragomir, καθώς και οι Δήμαρχοι της επαρχίας Τέλεορμαν και η πρόεδρος του ΜΚΟ Euro Teleorman το οποίο συντονίζει τις ευρωπαϊκές σχέσεις όλων των δήμων του Νομού Τελεορμαν υπό την κατεύθυνση του νομάρχη κα. Tudor Mihaela.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρουσίασε το οικονομικό και παραγωγικό προφίλ του Νομού Πιερίας, και κατόπιν ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σε ποιους επενδυτικούς τομείς υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο περιοχών. Ο Νομάρχης Τέλεορμαν κ. Cristescu Ionel Dănuț ανέφερε ότι η βιομηχανία, η γεωργία, οι υπηρεσίες, η υγεία, ο τουρισμός, οι μεταφορές, το εμπόριο, οι κατασκευές, η ενέργεια, ο πολιτισμός αποτελούν τομείς που τους ενδιαφέρουν.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, ανανέωσαν το ραντεβού τους και στην Πιερία και στην Ρουμανία και στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της Πιερίας.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη του Δ.Σ. παρέθεσαν γεύμα και η Ρουμανική αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να γευτεί τοπικές λιχουδιές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού