2ο Πανπιερικο Θρακιωτικο Ανταμωμα, στον Κορινό

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανπιερικό Θρακιώτικο Αντάμωμα στο αμφιθέατρο Κορινού σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Κουμπαγιωτών με την Θρακική Εστία Κατερίνης, τον Θρακικό Γανόχωρας, τον Σύλλογο Κίτρους και τον Σύλλογο Ανατολικοθρακών Περίστασης και Ν. Πιερίας.



Τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωπος του Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Γραμματικόπουλος Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κορινού Γιάννης Μορθανάσης, ο πολιτευτής ΝΔ Σπύρος Κουλκουδίνας, ο πάτερ Χρήστος απο την ενορία Κορινού, ο Σύλλογος Λυκείων Ελληνίδων, ο Σύλλογος Νοσταλγοί της Παράδοσης, ο Σύλλογος Θεσσαλών, ο Σύλλογος Κατερινιώτισσες, μέλη και φίλοι των Συλλόγων.






Ο Σύλλογος Κουμπαγιωτών Κορινού ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κατερίνης για τον ήχο και τον φωτισμό, την εταιρία Αφοι Παπαδόπουλοι, την κάβα Παπαϊωάννου για τα νερά, τις καντίνες για την σίτιση των χορευτών, τον Βεβέ Απόστολο, τον Παλαιολόγου Γεώργιο, τον χοροδιδάσκαλο μας Γιώργο Ρέμπα και τον χοράρχη μας Παναγιώτη Τουρνά για τον συντονισμό της εκδήλωσης και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού