Δέκα ημέρες της νέας δημοτικής αρχής - τοπικού συμβουλίου Κορινού

Γράφει ο Σάββας Σεϊταρίδης

Το πρώτο 10ήμερο του νέου τοπικού συμβουλίου Κορινού με επικεφαλής ως πρόεδρο τον Γιάννη Μορθανάση είναι άκρως θετικό.


Δεν χρειάζεται πολύ για να το καταλάβεις, μια βόλτα στην κωμόπολη του Κορινού αρκεί, για να αφουγκραστείς τον παλμό της αισιοδοξίας που υπάρχει. Περάστε μόνο να δείτε τη δουλειά γίνεται στο  πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Το κοινοτικό συμβούλιο φαίνεται ενωμένο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, όλοι τους έχουν κοινό στόχο το καλό του τόπου κι έχουν παραμερίσει την προεκλογική αντιπαλότητά τους.

Πόσο καιρό είχαμε να δούμε κάτι τέτοιο στον Κορινό;
Στο ίδιο μήκος κύματος  είναι και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κοινοτήτων κ.Κώστας Γραμματικόπουλος, οποίος έχει πάρει ''σβάρνα'' στην κυριολεξία τις κοινότητες του δήμου Κατερίνης και καταγράφει τα προβλήματα τους.




Μένει να δούμε τις προεκλογικές εξαγγελίες να υλοποιούνται, όπως το καυτό θέμα της εισόδου στον Κορινό από το ρεύμα της Αθήνας, την ολοκλήρωση των νέων αιθουσών διδασκαλίας στο νέο διδακτήριο, τον πεζόδρομο - ποδηλατόδρομο παρωδία να ολοκληρωθεί ή μήπως να ξανά σχεδιαστεί και να γίνει από την αρχή με σωστή μελέτη;

Άφησα τελευταία την καυτή υπόθεση της Ολυμπιάδας (η οποία στερείται κεφαλαίων όπως ακούγεται) που είναι το στοίχημα της νέας δημοτικής αρχής να υλοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εδώ θα είμαστε φίλοι μου, θα καταγράφουμε την κάθε κίνηση της νέας δημοτικής αρχής - τοπικού συμβουλίου - αντιδημαρχία κοινοτήτων και θα τις αξιολογούμε όπως πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.

Εμείς τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή συνεργασία μεταξύ τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού