Σύσκεψη για το παρεμπόριο στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, του Διευθυντή κ. Γεώργιου Τζήμα και των αρμοδίων υπευθύνων Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2019, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα αντιμετώπισης του παρεμπορίου στο Νομό μας. 



Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τις αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη και την καταστολή του φαινομένου του παρεμπορίου στην Πιερία. 

Ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα, ο οποίος με στοχευμένες δράσεις στις οποίες συμμετείχαν οι αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες και εντατικοποίηση της αστυνόμευσης, είχε σαν αποτέλεσμα την αδιαμφισβήτητη μείωση του παρεμπορίου στην περιοχή μας. 

Η πάταξη του παρεμπορίου αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους του Επιμελητηρίου Πιερίας. 

Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου δήλωσε ότι θα συνεχιστεί η στήριξη και η συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, κ. Γεώργιο Τζήμα, και ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα συσταθεί ομάδα παρεμπορίου με αρμοδιότητα σε όλη την Π.Ε. Πιερίας, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του φαινομένου του παρεμπορίου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς