Οι φωνές της παράδοσης ενώθηκαν(ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ - ΠΟΝΤΟΣ - Μ. ΑΣΙΑ = ΚΟΡΙΝΟΣ)

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Κορινού συνεχίζοντας αμείωτα την προσπάθεια για την ενίσχυση του τόπου μας, απευθύνθηκαν στους μουσικούς Ραφαηλίδη Λευτέρη και Ευξεινομελωδοί, Μπόζογλου Νικόλαο και Καφαντάρδες, Τουρνά Παναγιώτη και Γαιγκίνι, δεκατρείς εξαίρετους μουσικούς με ιδιαίτερη κοινωνική προσφορά που ανταποκρίθηκαν θετικά και μαζί ενώθηκαν με την ίδια ζέση και ευαισθησία και έδωσαν το παρόν στην πρόσκληση αυτή.




Τα τραγούδια που μας συνόδευσαν την όμορφη φθινοπωρινή βραδιά αποτελούν ένα μοναδικό μουσικό μωσαϊκό της μακράς αυτής διαδρομής που διαμόρφωσαν τον τόπο μας τον ΚΟΡΙΝΟ.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους μουσικούς; Μπόζογλου Νικόλαο, Ραφαηλίδη Λευτέρη, Τουρνά Παναγιώτη, Ζωγράφου Μαρίνα, Κωνσταντινίδης Τριαντάφυλλος, Παρασκεύπουλος Στάθης, Ραφαηλίδη Μπάμπη, Αντωνιάδη Κώστα, Γαργαετίδης Ντίνος, Μαρκόπουλος Γιώργος, Κατσαβός Κυριάκος, Σιδηρόπουλος Νίκος και Γκραικός Γιάννης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την εταιρεία OMNI του Μαρτίνη Χρήστου για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την Παπαποστόλου Μαριάννα για την παρουσίαση της εκδήλωσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το τυπογραφείο του Σαπλαχίδη που ήταν για ακόμα μια φορά αρωγός μιας προσπάθειας των συλλόγων.

Μοναδική προσδοκία όλων η προσφορά από την πλευρά σας, η μαζική σας παρουσία και η συμμετοχή σας με μια συμβολική τιμή για να βοηθήσουμε δομές του τόπου μας όπως τα Νηπιαγωγεία Κορινού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού