Το κινητό ''ΤΕΡΑΣ'' του 2016 .

Η απόλυτη ομορφιά στα χέρια σας. Το μέταλλο συνδυάζεται αρμονικά με το γυαλί, χωρίς να παρεμβάλλεται υποδοχή κεραίας. Κομψή σχεδίαση και εμβληματική απλότητα. Απαράμιλλη άνεση και εφαρμογή που πρέπει να το κρατήσετε για να το πιστέψετε. 

To LG G5 (35G) βγήκε στην αγορά μόλις πριν κάτι μέρες και είναι έτοιμο να σπάσει ρεκόρ στις πωλήσεις! Αν και πολύ ακριβό (680€) είναι πραγματικά ένα κόσμημα. Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά...

Αρθρωτός τύπος: Αποδεσμευτείτε.Η ανταλλακτική μονάδα με συρταρωτή μπαταρία, ξεδιπλώνει έναν κόσμο απεριόριστων επιλογών.

Ευρυγώνιος φακός: Δείτε τη συνολική εικόνα! Τα μάτια μας βλέπουν πολλά, αλλά αυτή η κάμερα βλέπει ακόμα περισσότερα στις 135°. Απαθανατίστε τον απέραντο ορίζοντα, ένα συναυλιακό δρώμενο ή ολόκληρη την παραλία, όλα όσα μπορούν να δουν τα μάτια σας και ακόμα περισσότερα.

Μεγέθυνση και σμίκρυνση: Ζήστε στα...άκρα! Η λειτουργία εξαιρετικά ευρείας σμίκρυνσης (0.5X) για πρώτη φορά διαθέσιμη σε smartphone. Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο από πολύ κοντινή έως και πολύ μακρινή απόσταση, “τσιμπώντας” απλά την οθόνη. Με ένα απλό “τσίμπημα”, μπορείτε να τα δείτε όλα.

      Pop-out Picture: Η φωτογραφία είναι το κάδρο. Τραβήξτε μια κανονική και μια ευρείας γωνίας φωτογραφία ταυτόχρονα. Κάντε τη φωτογραφία σας να ξεχωρίσει με τα 4 διαφορετικά εφέ φόντων κάδρου: Fisheye, B&W, Vignette, Lens blur. Κοινοποιήστε και ανεβάστε φωτογραφίες που θα ξετρελάνουν τους πάντες.

LG Friends Manager: Όλοι μαζί. Χάρη στο LG Friends Manager, το LG G5 μπορεί να διαχειρίζεται, να παίζει και να αλληλεπιδρά με όλους τους LG φίλους σας.

 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού