Το Γυμνάσιο Κορινού επισκέφθηκαν το ΤΕΙ Κατερίνης.

Οι μαθητές της  Α’ τάξης του Γυμνασίου Κορινού επισκέφτηκαν το ΤΕΙ Κατερίνης, στα πλαίσια της «2ης εβδομάδας Επιστήμης και Τεχνολογίας»


Την Τετάρτη 20-4-2016 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ τάξης του Γυμνασίου Κορινού επισκέφτηκαν το ΤΕΙ Κατερίνης, στα πλαίσια της «2ης εβδομάδας Επιστήμης και Τεχνολογίας», η οποία διοργανώθηκε από το Τμήμα Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.


Φέτος οι εκδηλώσεις ήταν επικεντρωμένες στη γεωλογική ιστορία της Πιερίας και ιδιαίτερα του Ολύμπου και των Πιερίων. Οι μαθητές αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του ΤΕΙ και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ "Με ένα σφυρί και μία λούπα" που σκηνοθέτησε η κ. Ι. Παρλάντζα και που παρουσιάζει την επιστήμη και σπουδή της Γεωλογίας με επίκεντρο το Α.Π.Θ. Ταυτόχρονα επισκέφτηκαν και την έκθεση ορυκτών και πετρωμάτων.


Κατά την επίσκεψή τους οι μαθητές συνοδεύονταν από τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Κορινού κ. Λάζο Χρήστο, κ. Ιωάννου Αριστείδη και κ. Καραλή Δημήτριο.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς