ΤΟ PS VR ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ GAMERS!


Ζήστε νέους κόσμους
Μην μένετε απλά στο παιχνίδι. Ζήστε το παιχνίδι.

Από τη στιγμή που θα φορέσετε το PlayStation VR, το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας για το PlayStation 4, θα απολαύσετε τα παιχνίδια με έναν εντελώς νέο τρόπο. Θα είστε στο κέντρο της δράσης, θα ζείτε την παραμικρή λεπτομέρεια των νέων εντυπωσιακών κόσμων και θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε πραγματικά μέσα στο παιχνίδι.





Η πρωτοπορία δεν σταματάει
Καινοτομία του PlayStation

Το PlayStation προσέφερε πάντα εμπειρίες πέρα από τα όρια της φαντασίας, από παιχνίδια 3D μέχρι παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας. Το PS VR συνεχίζει αυτήν την κληρονομιά θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ. Πλέον, μπορείτε να ξεπεράσετε τα όρια της οθόνης και να βυθιστείτε στο παιχνίδι.

Ζήστε το παιχνίδι με όλες τις αισθήσεις σας

Έχετε παίξει παιχνίδια που σας έκαναν να χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Πώς θα σας φαινόταν να παίξετε παιχνίδια που θα σας κάνουν να χάσετε την αίσθηση του χώρου; Αυτό ακριβώς υπόσχεται να κάνει το PS VR: να σας βυθίσει σε ένα καθηλωτικό παιχνίδι με μια απαράμιλλη αίσθηση παρουσίας.

Έχετε το PS4;
Τότε είστε έτοιμοι για το PS VR

Απλώς συνδέστε το και παίξτε. Το PS VR έχει πλήρη συμβατότητα με το PlayStation 4. Έτσι, μπορείτε απλώς να τα συνδέσετε μεταξύ τους και μέσα σε δευτερόλεπτα να βυθιστείτε σε νέες εμπειρίες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς