Μείωση 15% από την 1η Ιουλίου στους συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ.

Μείωση 15% στα οικιακά και επαγγελματικά τιμολόγια της ΔΕΗ για τους συνεπείς καταναλωτές από την 1η Ιουλίου 2016 ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, κ. Μανώλης Παναγιωτάκης, μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης σε επιτροπή της Βουλής.



Όσον αφορά στον όρο «συνεπείς πελάτες», ο κ. Παναγιωτάκης διευκρίνισε ότι πρόκειται για καταναλωτές που εξοφλούν τον τρέχοντα λογαριασμό τους και για όσους τηρούν τους διακανονισμούς τους οποίους έχουν συνάψει με την επιχείρηση.

«Πιστεύουμε ότι αυτό θα αποτελέσει κίνητρο ώστε να αυξηθεί ο ρυθμός και ο αριθμός εκείνων που προσέρχονται σε διακανονισμούς με τη ΔΕΗ» τόνισε και πρόσθεσε ότι θα εισηγηθεί το μέτρο την προσεχή Τετάρτη στο Δ.Σ. της επιχείρησης, προκειμένου να ισχύσει από την 1η Ιουλίου.


Η δήλωση του κ. Παναγιωτάκη επιβεβαιώνει τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από πηγές του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ότι η ΔΕΗ προχωρά σε μια πιο «επιθετική» πολιτική υπέρ των καταναλωτών της μετά και την πολύ καλή ανταπόκριση που είχε το μέτρο της υπαγωγής σε ρύθμιση των ανεξόφλητων λογαριασμών.



Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς